Резюме від 18 квітня 2024

Андрій

Технолог, керівник виробництва, операційний менеджер

Вік:
39 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог харчової промисловості

з 08.2023 по нині (8 місяців)
Агро Холдінг, Харків (Харчова промисловість)

Відкриття мережі пекарен , навчання персоналу , планування бюджетів , робота з постачальниками

Технолог харчової промисловості

з 09.2022 по 08.2023 (11 місяців)
Тов Атб Маркет, Харків (Роздрібна торгівля)

Керування мережею власних пекарен ,контроль роботи персонала, робота з адміністративним складом магазинів мережі , впровадження нових технологій виробництва , навчання персоналу мережі в віреному регіоні

Технолог харчової промисловості

з 12.2020 по 01.2022 (1 рік 1 місяць)
Приправка, Харків (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Технолог-розробник , готових рішень для харчової промисловості , розробка сумішей для виробників по напрямам Хлібне,кондитерське ,кулінарне виробництва ,виробництва напівфабрикатів в тістовій оболонці досягнення це впроваджені продукти на виробництвах Київський БКК (суміщі для виготовлення лаващів, смакоароматичні суміщі для випікання хлібних виробів, МХП смакоароматичні суміщі для маренування напівфабрикатів з мяса курки , суміщі приправ з функіональними составами для виготовлення кулінарних виробив та напівфабрикатів високої ступіня готовності, мережа АТБ впровадження готового рішення для роботи фуд сервіса а саме впровадження суміщі для виготовлення соусів

Керівник проєкту

з 04.2019 по 12.2021 (2 роки 8 місяців)
Мережа рітейлів, Харків (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Планування , виробничіх потужностей по напряму виробництво заморежених напів фабрикатів та напів фабрикатів високої ступіні готовності , бюджетування проєкту , пошук постачальників обладнання , пошук постачальників сировини , підбор персоналу , впровадження стандартів iso Haccp , розробка ассортимента для виробництва , побудова мережі магазинів фірмової торгівлі , впровадження технологічних циклів та процессів виробництва напівфабрикатів в тістовійоболонці , напівфабрикатів з мяса (охолодженних)

Зам Операційного директора

з 11.2018 по 04.2019 (5 місяців)
мережа Рітейлів, Харків (Роздрібна торгівля)

відкриття та керування напрямом , кулінарний напрям , виготовлення напівфабрикатів , кондитерський напрям , запуск пекарен ,напрям фуд сервісів , мясний напрям (продаж охолодженного мяса та напів фабрикатів з мяса ) запуск роботи конесервного виобництва ,впровадження стандартів Haccp , iso

Технолог харчової промисловості

з 05.2018 по 04.2019 (11 місяців)
Мережа рітейл, Харків (Роздрібна торгівля)

Впровадження технологій кулінарного,кондитерського виробництва ,виробництва напівфабрикатів ,впровадження стандартів прв переробці мяса (курка ,свинина ,яловичина ), контроль роботи власного виробництва мережі , аналіз ефективності роботи власних виробництв , навчання персоналу , відкриття відділів кулінарії та пекарен в мережі

Шеф-Кухар

з 07.2017 по 04.2018 (9 місяців)
Мережа ресторанів, Астана (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектування мережі ресторанів та кавярень , підбор обладнання для ресторанів ережі , розробка концепції закладів , меню постіного та сезонного , підбор персонала ,навчання персонала , робота з постачальниками , організація процессів для без перебойної роботи закладів мережі , організація виробництва напів фабрикатів високої ступіні готовності , постачання послуг харчування великив державним компаніям протягом року під час контракту

Знання і навички

Уважність MS Excel Користувач 1С Користувач WMS Інвентаризація Складський облік продовольчих товарів

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: