Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Олена

Керуючий рестораном, 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділу персоналу

з 12.2013 по нині (10 років 4 місяці)
МакДональдз Юкрейн ЛТД, ПІІ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

МАУП

Правознавство, Київ
Вища, з 2010 по 2018 (8 років)

Знання і навички

Клієнтоорієнтованість Ведення CRM Робота з клієнтами Управління виробництвом 1С ЗУП Оцінка персоналу Організація роботи персоналу Здатність до навчання Навчання персоналу Підбір персоналу Уміння аналізувати Користувач ПК Створення презентацій Управління командою Відкритість Сумлінність Доброчесність Цілеспрямованість Робота в команді Уважність

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Мене звати Дідиченко Олена Віталіївна. Працюю на посаді Керівника відділу Досвіду працівників. Здобула юридичну освіту, проходила курси з управління та мотивацією персоналом -фактично моя ще одна освіта. Вважаю себе доволі комунікабельною особистістю( те саме говорять мої колеги та керівники), люблю заводити нові знайомства та навчатись чомусь новому, тому для себе здобула освіту-хобі- Lamimaker ( людина, що робить гарні вії та брови, а це так важливо для дівчат). У вільний від роботи час займаюсь спортом, читаю книги і вивчаю англійську мову, займаюсь велоспортом- це мої основні хобі. Також разом з чоловіком любимо подорожувати, зараз заповнюємо свою скреч-мапу нашої безмежної країни.
Працюючи на посаді Керівника відділу Досвіду Працівників, я впевнилась в тому, що моя жага до спілкування з людьми, їх розвиток і підвищення їхніх знань, а потім підвищення на посади і розвиток всебічно- ідеально узгоджуються з моїми особистими принципами, цінностями і навичками.

Маю досягнення для мене дуже тісно переплітаються з моїми цінностями і це є важливим аспектом для мене, адже це узгоджується з моїми особистими і професійними переконаннями: вміти передати знання, створити вмотивовану команду, досягати сумісних результатів, бачити, як люди зростають – це основна мотивація і цінність для мене: зростати далі самій та вести за собою, допомагати зростати і ставати кращими своїй команді.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: