Лариса
Працівник для будь-якої роботи
- Місто:
- Черкаси
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10533181
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Керівник напрямку ( хлібобулочні вироби, кулінарія)
Фоп « Г л а д и й »
( 2022р. - 2024 р.)
Завідувач виробництвом (хлібобулочні вироби, кулінарія)
Т ОВ « Ве р е с е нь пл юс »
( С е рп е н ь - Г р у д е н ь 2 0 21 р.)
Технолог кулінарного цеху
Супермар кет « Делікат»
( Сі ч ен ь - Ли п ен ь 2 02 1 р.)
Фоп
Ка ф е « Я і Ти »
( 2018 р. – 2020 р.)
РЯБОВОЛ Голова СТ (торгівля)
« Т о р г о в и й ря д - 1 »
( 2012 р. – 2016 р.)
ЛАРИСА Провідний фахівець з ресторанної справи
С п о ж и в с п і л к а м. Ч ер к аси
( 2 0 15 р. - 2 01 9 р.)
Технолог
ПРОФЕСІЙНІ ВМІННЯ В і дді л г ро ма дс ьк о г о х а рч у в а нн я Черк а с ьк о ї
облсп ожи всп і лки
( 2001 р. – 2015 р.)
Оптимізація продуктивності В М І Н Н Я ТА Н А В И Ч К И
Керівництво виробництвом
Робота з документообігом
Знання Exel, Word, програми 1С Організація і контроль бухгалтерського обліку, аналіз цін на вхідну
сировину , формування продажних цін.
Вміння працювати в команді
Виконання планів Т/О, % списання та уцінки
Комунікативність
Ведення і контроль біжучих нормативних і звітних документі,
Стресостійкість інвентаризацій
Організаторські здібності
Розробка технологічних та калькуляційних карт, введення в
Вирішення конфліктів асортимент
Створення та корегування асортименту
Наявність сертифікату про закінчення
Підбір та розміщення технологічного обладнання
курсів “Безпечність харчових
технологій” (НАССР) Контроль за якість продукції, сировини
Водійське посвідчення категорії “В” Організація, контроль та координація виробничих процесів,
впровадження нової продукції, сировини, технологій
(наявність власного авто)
Контроль за дотриманням санітарно – гігієнічних норм.
Організація та планування роботи працівників. Мотивація
О СВІТА
КОНТАКТИ Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж
М о л о д ш и й с пе ц іа л іс т 1 9 9 4 - 1 9 9 7 р р .
Спеціальність - технологія приготування їжі і організація
громадського харчування
Полтавський університет споживчої кооперації України
Мобільний телефон: С пе ц іа л іс т 1 9 9 7 - 2 0 02 рр.
[
Електронна адреса: Полтавський університет економіки і торгівлі
[
Спеціальність - педагогіка вищої школи, викладач
університетів та вищих навчальних закладів.
Схожі кандидати
Працівник для будь-якої роботи
15000 грн, Черкаси
Працівник для будь-якої роботи
Черкаси
Працівник для будь-якої роботи
14000 грн, Черкаси
Працівник для будь-якої роботи
17000 грн, Черкаси
Працівник для будь-якої роботи
Черкаси
Працівник для будь-якої роботи
Черкаси