Резюме від 14 березня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10535695

Фахівець з публічних закупівель

Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ДІБРІВНА ОЛЕНА ВОЛОДИМИРІВНА
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ОСОБИСТІ ДАНІ
Дата народження: 16.11.1982
Адреса проживання: м. Полтава вул. Кузьми Скрябіна 2/14, кв.30

ДОСВІД РОБОТИ
2022-2024
ФАХІВЕЦЬ З ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ПОЛТАВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ МЕДИЧНИЙ КАРДІОВАСКУЛЯРНИЙ ЦЕНТР ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ"
Основні обов’язки:
Підготовка та складання відповідних документів з питань публічних закупівель (в тому числі тендерної документації, роз'яснень). Розробка та аналіз тендерних умов, включаючи визначення вимог до товарів, робіт або послуг.
Розміщення інформації про публічні закупівлі в електронній системі закупівель, оцінка пропозицій та визначення переможця торгів.
Аналіз проведених закупівель.
Участь у договірній роботі. Контроль за виконанням умов договорів та забезпечення якості закупленої продукції, робіт чи послуг.
Взаємодія з учасниками закупівельного процесу, відповіді на їх запити та консультації.
Особисті досягнення:
Вміння вивчати та аналізувати умови публічних закупівель матеріальних цінностей відповідно до поставленого завдання. Групувати та узагальнювати заявки на придбання матеріальних цінностей, проводити підготовку та розробляти пакет документів на проведення публічних закупівель. Представляти інтереси замовника з питань, пов’язаних із публічними закупівлями, в органах та організаціях постачальників. Супроаводжувати та аналізувати виконання договорів, укладених згідно із Законом про публічні закупівлі.

2020-2021
ФАХІВЕЦЬ З ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ. КП "ОБЛАСНА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ ВІДНОВНОГО ЛІКУВАННЯ ТА ДІАГНОСТИКИ З ОБЛАСНИМИ ЦЕНТРАМИ ПЛАНУВАННЯ СІМ'Ї ТА РЕПРОДУКЦІЇ ЛЮДИНИ, МЕДИЧНОЇ ГЕНЕТИКИ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ"
Основні обов’язки:
Закупівля товарів, робіт та послуг, необхідних для функціонування закладу.
Планування закупівель, внесення змін до Річного плану закупівель та їх оприлюднення в електронній системі закупівель.
Підготовка та складання відповідних документів з питань публічних закупівель (в тому числі тендерної документації, роз’яснень).
Аналіз проведених закупівель, виконання договорів. Участь у договірній роботі.
Представлення інтересів замовника з питань, пов’язаних зі здійсненням закупівель, зокрема під час перевірок і контрольних заходів, розгляду скарг.
Особисті досягнення:
Вміння вивчати та аналізувати умови публічних закупівель матеріальних цінностей відповідно до поставленого завдання. Групувати та узагальнювати заявки на придбання матеріальних цінностей, проводити підготовку та розробляти пакет документів на проведення публічних закупівель. Представляти інтереси замовника з питань, пов’язаних із публічними закупівлями, в органах та організаціях постачальників. Супроаводжувати та аналізувати виконання договорів, укладених згідно із Законом про публічні закупівлі.

2019-2020
ДОКУМЕНТОЗНАВЕЦЬ. БО «СВІТЛО НАДІЇ»
Спеціалізація компанії: благодійна організація.
Основні обов’язки:
Збір інформації та підготовка аналітичних матеріалів щодо стану реалізації проектів.
Ведення бази даних клієнтів.
Визначення причин, що зумовили відхилення в процесі реалізації проектів за компонентами в цілому.
Ведення поточної документації за проектами.
Участь у моніторингу реалізації проектів.
Підготовка оперативної та планової звітності.
Особисті досягнення: Знання нормативних документів, регуляторних актів та міжнародних стандартів, що стосуються діяльності напряму.
2017-2019
ФАХІВЕЦЬ 1 КАТЕГОРІЇ. ЦЕНТР ПО НАРАХУВАННЮ ТА ЗДІЙСНЕННЮ СОЦІАЛЬНИХ ВИПЛАТ У ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ.
Основні обов’язки:
Забезпечення своєчасної якісної реалізації Законів України, постанов КМУ, наказів, розпоряджень, інструкцій Міністерства соціальної політики України, Департаменту соціального захисту населення.
Підготовка документів на виплату всіх видів грошових допомог та компенсаційних виплат, а також разової грошової допомоги.
Своєчасне направлення виплатних документів на центри поштового зв’язку та банківські установи для проведення виплати.
Контроль своєчасного подання центрами поштового зв’язку звітності про виплачені суми допомоги та подання звітності до бухгалтерії Центру.
Взаємодія з спеціалістами районних (міських) управлінь соціального захисту населення з питань опрацювання особових справ одержувачів всіх видів допомог і компенсацій для забезпечення правильності виплати.
Особисті досягнення: Знання системи ЕДАРП, своєчасне та якісне відпрацювання документів. Покращення системи роботи з районними Управліннями соціального захисту населення, з Укрпоштою, з банківськими установами та іншим.
2003-2017
СТАРШИЙ ОПЕРАТОР ЮРИДИЧНОЇ СЛУЖБИ. ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»

Основні обов’язк:
Розрахунок заборгованості для передачі справ до суду.
Розрахунок індексу інфляції на заборгованість.
Взаємодія з комунальними закладами на балансі яких знаходяться житлові будинки.
Своєчасне опрацювання виконавчих листів для передачі їх до районних виконавчих служб.
Прийом і обслуговування споживачів. Заключення договорів на обслуговування, на реструктуризацію заборгованості.
Особисті досягнення: Налагодження контакту з державними виконавцями, з працівниками комунальних закладів. Зменшення простроченої заборгованості шляхом контролю і вчасної передачі документів в відповідні органи. Досвід вирішення конфліктних ситуацій з споживачами.
ОСВІТА
2010-2012 МІЖГАЛУЗЕВИЙ ІНСТИТУТ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ТА ПЕРЕПІДГОТОВКИ СПЕЦІАЛІСТІВ ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ УКООПСПІЛКИ « ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ ТА ТОРГІВЛІ»
Спеціальність ⸻ Облік і аудит.
2003-2008 ПОЛТАВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ В. Н. КОРОЛЕНКА
Спеціальність ⸻ «Педагогіка і методика середньої освіти. Історія», вчитель історії та правознавства.
НАВЧАННЯ
2019-2020 Курс Бухгалтерський облік 1С, Планета знань м. Харків
2020 Професійний курс «HR-менеджмент і кадрове діловодство», Фонд «Професійний розвиток Харкова»
Липень 2020 Курс навчання «Нова редакція Закону України «Про Публічні закупівлі»: від теорії до практики», ТОВ «Навчально-консалтинговий центр «Закупівлі»
Листопад 2020 Курс навчання «Нова редакція Закону України «Про Публічні закупівлі»: від теорії до практики. Закупівля електроенергії», ТОВ «Навчально-консалтинговий центр «Закупівлі»
Квітень 2021 Курс навчання «Публічні закупівлі в Україні: від теорії до практики», ТОВ «Навчально-консалтинговий центр «Закупівлі»
Жовтень 2021 Курс навчання «Публічні закупівлі в Україні: від теорії до практики», ТОВ «Навчально-консалтинговий центр «Закупівлі»
Листопад 2022 Курс навчання у сфері здійснення публічних закупівель, Інститут електронних закупівель
Жовтень 2023 Курс навчання «Публічні закупівлі: новації та особливості проведення під час воєнного стану» по Програмі ООН із відновлення та розбудови миру

Наявний Сертифікат про проходження тестування на вебпорталі Уповноваженого органу – «Сертифікат уповноваженої особи»
Наявне Посвідчення про проходження атестації в атестаційній комісії при Вищому навчальному закладі Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» щодо володіння державною мовою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: