Резюме від 17 квітня 2024 Файл

Олена

Молодший юрист

Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Швидченко Олена Віталіївна

Повна зайнятість
Дата народження: 04 липня 1984р.
м.Київ
Контактна інформація:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета

Стабільне працевлаштування з перспективою кар’єрного зросту. Робота з професіоналами.

Досвід роботи:
Головний спеціаліст відділу з питань координації та методологічного супроводу надання послуг у сфері соціального захисту Департаменту соціальної роботи
Міністерство у справах ветеранів України з 11.2023 року (державна служба)
-Здійснення аналізу справ стосовно реалізації державної політики у сфері соціального захисту ветеранів війни, осіб які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності, членів сімей таких осіб в частині надання таким особам адміністративних послуг соціального характеру;
-Виконання доручень Кабінету Міністрів України, підготовка проектів відповідей на запити народних депутатів України, депутатів місцевих рад, центральних та місцевих органів виконавчої влади в межах повноважень відділу;
-Розгляд запитів на публічну інформацію, звернень громадян з питань, повʼязаних з діяльністю відділу та підготовка проєктів відповідей на них

Головний спеціаліст відділу розвитку інформаційних систем та ветеранських електронних сервісів Департаменту цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації
Міністерство у справах ветеранів України з 08.2023 року (державна служба)
- Супровід та ведення проєктів зі створення, супроводження та впровадження інформаційних систем та ветеранських електронних сервісів Мінветеранів.
- Організація ведення договірної роботи згідно з компетенцією відділу.
- За результатами аналізу та моніторингу інформаційних систем та ветеранських електронних сервісів Мінветеранів надання пропозицій та зауважень щодо їх функціонування та необхідності корегування даних та управління в цілому інформаційних систем та ветеранських електронних сервісів Мінветеранів.
- Проведення експертизи нормативно-правових актів та їх проектів в межах компетенції відділу.
- Надання консультативної та методичної допомоги структурним підрозділам Мінветеранів з питань роботи інформаційних систем та ветеранських електронних сервісів Мінветеранів.
- Надання консультативної та інструктивної допомоги фізичним та юридичним особам стосовно питань ведення та розвитку інформаційних систем та ветеранських електронних сервісів Мінветеранів.
- Виконання функції із забезпечення безпеки інформаційних технологій з питань конфіденційності, доступності і цілісності інформації в інформаційних системах та ветеранських електронних сервісах Мінветеранів.

Головний спеціаліст відділу обліку та розподілу житлової площі (державна служба)
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація з 10.04.2023 по 05.05.2023 р.
- Забезпечення внесення даних та змін до Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов
- Забезпечення видачі довідок про перебування на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов

Секретар судових засідань (державна служба)
Верховний Суд з 29.07.2019 по 17.01.2023 року ( 3 роки 5 місяців)
-Забезпечення організаційного процесу здійснення правосуддя суддями та належного порядку розгляду суддями касаційних скарг, подань та, заяв за нововиявленими або виключними обставинами, кримінальних проваджень та інших процесуальних та непроцесуальних документів;
-Забезпечення контролю за повним фіксуванням судового засідання технічними засобами;
-Своєчасне внесення інформації до автоматизованої системи документообігу суду
-Спрямування своєї діяльності на реалізацію конституційних прав і свобод людини та удосконалення своєї діяльності на основі конструктивного вирішення питань у межах своєї посадової компетенції
-Здійснення судових викликів та повідомлень; оформлення матеріалів кримінального провадження; завершення технологічного циклу виконання судових рішень; відправка вихідної кореспонденції
-Опрацювання процесуальних та непроцесуальних документів у порядку, встановленому нормами законодавства
-Підготовка довідок, запитів, супровідних листів, тощо
-Ведення журналу судового засідання, реєстрів вхідної кореспонденції для передачі до відділу опрацювання документів
-Нерозголошення службової та іншої інформації з обмеженим доступом, яка стала відома у звʼязку з виконанням своїх обовʼязків
-Участь у судових засіданнях, в організації проведення судового засідання дистанційно в режимі відеоконференції; здійснення зовнішньої службової комунікації з метою виконання завдань, функцій і повноважень підрозділу

Секретар судових засідань (державна служба)
Солом’янський районний суд міста Києва з 03.04.2017 року по 26.07.2019 р.( 2 роки 3 місяці).

- Здійснення судових викликів та повідомлень в справах, які знаходяться у провадженні судді; оформлення заявок до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень.
- Перевірка наявності та з'ясування причини відсутності осіб, яких викликано до суду, і та повідомлення про це головуючого суддю.
- Забезпечення фіксування судового засідання технічними засобами, ведення журналу судового засідання, протоколу судового засідання.
- Виготовлення копій судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.
- Оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі.
- Оформлення матеріалів судових справ для передачі справ до канцелярії суду.
- Виготовлення виконавчих листів у справах, за якими передбачено негайне виконання.
- Підготовка та оформлення статистичних даних, звітів, узагальнень, інформації про кількість і стан розгляду суддею справ усіх категорій.

Діловод
Дирекція оброблення та перевезення пошти УДППЗ «Укрпошта», Київ (зв’язок) з 08.2015 р. по 09.2016 (11 місяців).
- Прийом, реєстрація вхідної, вихідної кореспонденції, ведення реєстраційної картотеки, контроль проходження документів, контроль за своєчасним виконанням наказів, розпоряджень і доручень, ведення службового листування, організація документообігу в Дирекції.

Інженер 1 категорії
Дирекція оброблення та перевезення пошти УДППЗ «Укрпошта», Київ (зв’язок) з 12.2013 р. по 08.2015 р. (1 рік 8 місяців).
- Робота з корпоративними клієнтами, пошук та залучення нових клієнтів, складання та укладення договорів.

Економіст з планування
Дирекція оброблення та перевезення пошти УДППЗ «Укрпошта», Київ (зв’язок) з 01.2013 р. по 12.2013 р. (11 місяців).
- Облік обробленої вхідної/вихідної пошти, складання планів-завдань для виробничих підрозділів, складання фінансових звітів, звітів до державних органів, розрахунок вартості оренди та комунальних послуг для орендарів.

Спеціаліст відділу конкурсних торгів
Дирекція оброблення та перевезення пошти УДППЗ «Укрпошта», Київ (зв’язок) з 12.2010 р. по 12.2012 р. (2 роки).
- Організація процедур закупівель, складання тендерної документації, проведення процедур тендерних закупівель, проведення засідань комітету з конкурсних торгів, ведення протоколів розкриття пропозицій конкурсних торгів, складання запитів щодо процедур закупівель, перевірка наданих конкурсних пропозицій на відповідність вимогам згідно чинного законодавства, оцінка конкурсних пропозицій.

Освіта:

Київський національний університет ім. Т.Шевченка. Правознавство.
Освітньо-кваліфікаційний рівень – спеціаліст. Кваліфікація – юрист.
Період навчання: з 02.2008 р. по 04.2011р. (3 роки 2 місяці).

Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій. Інформаційні мережі зв’язку. Інформаційні мережі зв’язку.
Освітньо-кваліфікаційний рівень – магістр. Кваліфікація науковий співробітник, викладач ВНЗ, інженер в галузі електроніки та телекомунікацій.
Період навчання: 09.2003р. по 06.2007 р. (3 роки 9 місяців)
Додаткова освіта:

- Курс «Основи інформаційної безпеки». Платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus. 2023
- Курс «Цифрові юристи». Дія Освіта. Міністерство цифрової інформації України 2023р.
- Курс «Цифрові юристи 2.0». Дія Освіта. Міністерство цифрової інформації України 2023р.
- Курс «Підготовка та підвищення рівня кваліфікації помічників суддів консультантів та секретарів судового засідання Верховного Суду», Національна школа суддів України, (2022 р.)
- Курс «Розгляд справ щодо злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості», Національна школа суддів України, (2022 р.)
- Курс «Креативне мислення», ВУМ (2022 р.)
- Курс «Кримінальне провадження у формі приватного обвинувачення», «Актуальні питання застосування практики Європейського суду з прав людини у кримінальному судочинстві», Національна школа суддів України, (2021 р.)
- Курс «Розгляд кримінальних проваджень за нововиявленими та виключними обставинами», Національна школа суддів України, (2021 р.)
- Курс « Способи забезпечення єдності судової практики у кримінальному судочинстві», «Призначення покарання: правові позиції суду касаційної інстанції», Національна школа суддів України, (2021 р.)
- Курс підвищення кваліфікації «Боротьба з легалізацією (відмиванням) доходів одержаних злочинним шляхом, фінансування тероризму та фінансування розповсюдження зброї масового знищення», Державний заклад післядипломної освіти «Академія фінансового моніторингу» (2020 р.)

Професійні та інші навички:
Впевнений користувач ПК: Microsoft Office, Outlook Express, Система електронного документообігу «Аскод», Система електронного документообігу «Док Проф».
• Грамотна українська, англійська-базова.

Особисті якості:

• Комунікабельна, легко навчаюсь новому, ініціативна, відповідальна.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: