Резюме від 13 травня 2024

Дарина

Media buyer (Youtube, TikTok)

Вік:
33 роки
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Media buyer

з 04.2021 по 03.2024 (2 роки 11 місяців)
4limes (Маркетинг, реклама, PR)

Знання і навички

Google Ads Facebook Ads Manager Facebook Google Docs InShot Google Tag Manager Serpstat Google TikTok Реклама TikTok Ads Google Analytics Google Sheets CapCut Аналіз CPA Аналіз CPL Контроль ROI Уміння аналізувати

Додаткова інформація

Працюю у сфері маркетингу вже понад 5 років. Маю досвід у різних сферах, але останні три роки спеціалізуюсь на залученні рекламного трафіку з YouTube, TikTok та Facebook.

Основні напрямки за якими можемо співпрацювати:

1. Залучення рекламного трафіку на перегляди, підписки для YouTube каналів, TikTok та Facebook профілів для різних ніш та напрямків. Розробка рекламних стратегій для бізнес тематик, блогів експертного напрямку, новини, світ crypto, просування окремих відео, кліпів. Можлива співпраця під повний пакет з SMM спеціалістом або YouTube менеджером.

2. Лідогенерація для бізнес напрямку (курси, марафони, автовеби, автоворонки) YouTube, TikTok та Facebook. Попроектно або почасово за попередньою домовленістю. Що входить:
- підготовка до запуску (супровід та рекомендації у підготовці креативів та посадкових сторінок, прописання стратегії, налаштування базової аналітики або постановка тз для більш складних задач)
- запуск рекламногих кампаній, проведення тестів, аналіз та оптимізація, розробка гіпотез для покращення результатів. Контроль показників CPA, ROI, ROAS

3. Лідогенерація товарного бізнесу у моно продуктах YouTube, TikTok та Facebook (на landing page). Попроектно або процент за попередньою домовленістю.

- підготовка до запуску (супровід та рекомендації у підготовці креативів та посадкових сторінок, прописання стратегії, налаштування базової аналітики або постановка тз для більш складних задач)
- запуск рекламногих кампаній, проведення тестів, масштабування ефективних кампаній та продуктів, аналіз та оптимізація, розробка гіпотез для покращення результатів. Контроль показників CPA, ROI, ROAS

4. Надаю оцінку та консультації з налаштування рекламного трафіку у YouTube, TikTok (за попередньою домовленістю)

Розглядаю співпрацю з окремими продуктами або з маркетинговими агенствами (тільки попроектно за попередньою домовленістю).
Попередня комунікація можлива у зворотньому зв'язку на work.ua або у телеграм @Darina_media (тут швидше)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: