Резюме від 19 травня 2024 Файл

Анастасія

Спеціаліст з права

Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Сидоренко Анастасія Іванівна

Рік народження:24.10.1987

Стаж роботи:13 років

Освіта:

2006-2010 рік – перша вища освіта :
- спеціаліст Національна Акадамія керівних кадрів культури і мистецтва України, документознавство та інформаційна діяльність в юридичних та кадрових установ (стаж 13 років)

2020-2022 рік - друга вища освіта магістр Міжрегіональна Академія управління персоналом « Право».

Місце роботи:
3 2008-2021 р. – Центер організаційно -технічного і інформаційного забеспечення управління зоною відчуження , провідний інженер відділу організації діловодства, помічник Директора.
Являюсь членом Громадської організації «ECO GENERATION» яка працює в напрямку інформаційно-аналітичної роботи та досліджень, а також плідно працює з міжнародними організаціями : ООН,ЄС,ЄБРР,НАТО,МАГАТЕ.Сьогодні ГО«ECO GENERATION» має напрацювання в реалізації проектів з розвитку генднрного паритету в стратегічно-важливих галузях України, проектів з радіаційної безпеки, а також має розробки екологічних й комунікаційних програм з метою їх впровадження на національному та міжнародному рівні.

З 2022 року по теперешній час – Приватне підприємство Центр стимуляції мозку, на посаді юриста.

Понад 12 років присвячувала себе роботі документообігом в чорнобильському напрямку. Брала участь в організації переходу підприємства на електроний документообіг. Володію багаторічним досвідом з діловодства, повним циклом проходженням документів на Підприємстві в програмі Megapols Doc.Net.

Відзначена Листом Подяки Державного Агенства України з управління зоною відчуження за зразкове виконання службових обов`язків

Контакти : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Емейл: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: