Резюме від 26 липня 2011

Костянтин

Фінансовий аналітик, аудитор, контролер (бюджетування та оподаткування), 4 200 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний універсиет "Києво-Могилянська академія"

Ф-т Економічних наук, Фінанси, Київ
Вища, з 2009 по 2011 (1 рік 9 місяців)

Бакалаврат - Київський національний торговельно-економічний ун-т, "Фінанси"
Диплом магістра З ВІДЗНАКОЮ, + викладач вищої школи

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet MS PowerPoint MS Access MS Visio ABBYY FineReader ACL

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Польська — середній

Додаткова інформація

КВАЛІФІКАЦІЯ
Маю добрі навички пошуку, аналізу та обробки фінансово-економічної інформації, пов’язаною з діяльністю установ ,організацій та суб’єктів господарювання, а також на макроекономічних показників. Добре володію нормативно-правовою базою, зокрема у сфері оподаткування, державних фінансів та бухгалтерського обліку. Крім того, володію навиками перевірки фінансової звітності та оптимізації оподаткування діяльності підприємств.
Сильні сторони: енергійний, вимогливий, відповідальний, пунктуальний, працьовитий, наполегливий, цілеспрямований, креативний.
ДОСВІД РОБОТИ
У травні-червні 2009 року успішно пройшов практику в Державній податковій адміністрації м. Києва (відділ контролю оподаткування юридичних осіб). Поглибив свої знання з нормативно-правової бази, що регулює роботу органів ДПС з платниками податків-юридичними особами. Оформлював та перевіряв документацію галузі податкової звітності.
У червні-липні 2010 року пройшов стажування у Відділі міжнародного співробітництва (як благодійний внесок у розбудову НаУКМА за 2010-2011 н.р.). Працюючи помічником начальника відділу, здійснював переклад документів про освіту з української мови на англійську, здійснював супровід іноземних викладачів та студентів, виконував кур’єрські доручення.
Додаткова інформація
2011 – курси англійської мови американської школи «Michael Gott International». Сертифікат про опанування англійською мовою як іноземною згідно міжнародних стандартів.
Володію українською та російською мовами (вільно), англійською та польською (на рівні вище середнього). Компютерні навики: MS Word, MS Excel, MS Access, MS Power Point, MS Visio, ACL, IDEА, Intalev-Navigator, MS Dynamics, Internet та ін., а також офісною технікою.
Професійні інтереси: бюджетування, еко-трудова податкова реформа в Україні, оптимізація оподаткування діяльності суб’єктів господарювання, фіскальні та монетарні важелі забезпечення сталого економічного зростання економіки України.
Бажаний графік роботи: 5 днів на тиждень (повний робочий день). Готовий до роботи у вихідні та святкові дні та їздити у відрядження.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: