Резюме від 10 квітня 2024 Файл

Вадим

Завідувач виробництва

Вік:
58 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме.
П.І.Б.: Андренко Вадим Георгійович
Дата народження: 18.05.1965р.
Адрес проживання: м. Харків, пр-кт Героїв Харкова, бул 128, кв. 131
Електронна адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телефон для зв'язку: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Вища освіта: Інженер-технолог громадського харчування. (Харківський державний університет харчування та торгівлі)
Професійний досвід:
1) 1989 – 1998р.– Завідувач виробництва їдальні на комбінаті харчування заводу «Електроважмаш». Обов'язки: організація харчування робітників заводу, розробка циклічного меню.
2) 1998 – 2007р. – начальник виробництва на комбінаті громадського харчування ДП Завод ім. Малишева; заступник директора із виробництва. Обов'язки: організація процесу виробництва продукції комбінату громадського харчування; курування харчування та постачання продуктів дитячого оздоровчого табору «Червона гвоздика» від заводу ім. Малишева; організація закупівель продуктів та сировини для роботи комбінату, робота з постачальниками та підрядниками, вирішення питань з контролюючими органами (сан. станції, пожежна інспекція, охорона праці та техніка безпеки тощо); укладання договорів, оформлення повного пакета документів для точок продажу, що відкриваються.
3) 2007-2008р. – заступник керуючого супермаркету мережі «Вопак». Обов'язки: організація роботи супермаркету, замовлення товарів до супермаркету для роздрібного продажу, робота з прибутково-витратними накладними, сертифікатами якості.
4) березень 2009-го – жовтень 2009-го – відповідальна особа із закупівлі та зберігання продуктів харчування ресторану «Стара вежа». Обов'язки: замовлення продуктів, закупівля продуктів, організація їх зберігання, оформлення прибутково-витратних накладних в електронному вигляді у програмі R-keeper.
5) жовтень 2009 – лютий 2010р. – начальник виробництва відділу кулінарії супермаркету «Дігма». Обов'язки: забезпечення кулінарного відділу сировиною для продукції громадського харчування, безпосереднє виробництво продукції.
6) червень 2010 – січень 2011р. – завідувач виробництва м'ясного відділу супермаркету «Varus». Обов'язки: постачання та організація виробництва та реалізації м'ясних напівфабрикатів у супермаркеті.
7) січень 2011 – липень 2012р. – директор комбінату харчування ДП «Завод ім. Малишева». Обов'язки: організація виробництва кулінарної продукції таарчування працівників заводу (від 500 до 1000 осіб).
8) вересень 2012-листопад 2012р. – завідувач м'ясним відділом гіпермаркету Fozzy. Обов'язки: організація роботи та постачання м'ясного відділу.
9) листопад 2012 – лютий 2013р. – завідувач м'ясним відділом супермаркету «Varus». Обов'язки: організація роботи м'ясного відділу (постачання, планування товарообігу, виконання планових показників, організація інвентаризацій, робота з персоналом відділу). Причина звільнення: закриття магазину у Харкові.
10) жовтень 2013 – серпень 2015р. – завідувач виробництва м'ясного цеху супермаркету Wellmart. Обов'язки: Організація роботи м'ясного відділу (постачання, планування товарообігу, виконання планових показників, організація інвентаризацій, робота з персоналом відділу). Причина звільнення: працевлаштування інше підприємство.
11) вересень 2015 – березень 2024р. – начальник цеху громадського харчування ДП «Завод ім. Малишева». Обов'язки: організація харчування працівників заводу, у тому числі організація безперебійного харчування працівників в умовах повномасштабного військового вторгнення та бойових дій, організація та обслуговування делегацій підприємства (у тому числі іноземних), укладання договорів про постачання їдалень (3 їдальні) сировиною, контроль за дотриманням технологічного процесу виробництва та санітарних норм і правил, контроль за виконанням виробничого плану, оцінювання, перевірка кваліфікації та відповідності вимогам потенційних співробітників,
Бажаний розмір зарплатні– від 20 000 грн.
Додаткова інформація:
• досвід роботи з контролюючими організаціями (СЕС, Податкова служба);
• впевнений користувач ПК, робота з програмами Microsoft Word та Excel, вільне користування Інтернетом.
Особисті якості: відповідальність, організованість, цілеспрямованість, ініціативність, активність, пунктуальність, здатність до швидкого навчання, без шкідливих звичок.
Захоплення: кулінарія, флористика, класична література, подорожі, історія, активний відпочинок.
Буду щиро радий нашій співпраці.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: