Резюме від 10 травня 2024

Олена

SMM-менеджер

Вік:
19 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

SMM-менеджер

з 09.2023 по 03.2024 (6 місяців)
Bom Bom Toys, Київ (Роздрібна торгівля)

Bom Bom Toys - молодий бренд дитячих розвиваючих іграшок. Бренд активно розвивався на американському ринку, клієнт мав запит саме на розвиток бренду в українському просторі.

На початку співпраці було створено чітку стратегію розвитку та візуальну концепцію. Ми працювали над пізнаваністю продукта та подачею. Серед конкурентів Bom Bom Toys виділяється не тільки якістю продукту, а й його подачею. Репутацію бренду будували навколо лагідного, дбайливого відношення до клієнтів. Філософію бренду передавали через візуальні асоціації, стиль спілкування та ком’юніті бренду. Основним способом просування ми обрали співпрацю з великою кількістю ugc, завдяки чому сторінка була наповнена різноманітним привабливим контентом.

За пів року співпраці нам вдалось розвинути сторінку з нуля до ≈1700 підписників. За місяць, залежно від свят та інших подій, компанія закривала від 60-100 замовлень.

SMM-менеджер

з 04.2023 по 03.2024 (11 місяців)
Feel with Fill, Київ (Роздрібна торгівля)

Feel with Fill - молодий бренд собачого одягу, який я супроводжувала протягом року. Репутацію бренду будували навколо лагідного, дбайливого відношення до клієнтів. Філософію бренду передавали через візуальні асоціації, стиль спілкування та ком’юніті бренду.

На старті бренд мав близько 400 підписників, 10% з яких було клієнтами. Наразі бренд один із найвідоміших у своїй ніші, а кількість підписників близька до 4000.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Додаткова інформація

Про мій підхід до роботи:

/Я вірю в емоційний внесок, тому віддаю перевагу командній роботі. Теплі відносини завжди сприяють виникненню нових ідей та пропозицій, особливо це помітно під час офлайн зустрічей.

/Я проживаю кожну подію разом з брендом та залишаю в проєкті частинку себе. Тому для мене принципово, щоб в продукт була вкладена ваша душа та любов. Це відразу відчутно, коли я намагаюсь поринутись в життя бренду, щоб відчути всі тонкощі його характеру.

/Також я не розділяю переконання на рахунок агресивного маркетингу. Я відчуваю подібні маніпуляції та гру зі своїми почуттями, для мене це прояв неповаги. Тому в моїх стратегіях можна знайти тільки якісні методи просування, які базуються на ідейності продукту, його особливій подачі та дбайливому відношенні до клієнтів.

Буду рада вкладати свою душу в проєкти, цінності яких імпонують моєму баченню🫶🏻

Контакти:
Tg: LenaTsariuk
Канал з кейсами:
https://t.me/smm_tsariuk

Схожі кандидати

SMM-менеджер
Київ, Дніпро , ще 2 міста

SMM-менеджер (Digital marketing)
Київ, Дніпро , ще 5 міст

SMM-менеджер
Київ, Кропивницький, Дистанційно

SMM-менеджер
Київ

Контент-мейкер
15000 грн, Київ, Дистанційно

Контент-мейкер
17000 грн, Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: