Резюме від 9 квітня 2024 Файл

Ирина

Коррекційний дитячий психолог

Вік:
44 роки
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 2 сторінки

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Щербини Ірини Геннадіївни
Посада: Практичний психолог
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Особиста інформація:
Місто проживання: прописана м.Запоріжжя та проживала до 01.12.23 року. Зараз проживаю у Польщі у зв’язку з воєнним станом в Україні.
Пол.: Жіночий
Сімейний стан :розлучена
Діти: дочка
Освіта: Закінчила у 2000 році Запорізький державний університет і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Соціальна педагогіка та психологія», спеціалізація – практичний психолог
Сертифікати о проходженні навчання:
2014 р Сертифікат ГО «Східноукраїнська асоціація арт-терапії» проходженні навчання за програмою «Асоціативні метафоричні карти в психологічному консультуванні та психотерапії»
2015р Сертифікат о проходженні програми Захисту Дітей Save the Children, Ukraine «Перша психологічна допомога дітям в надзвичайних ситуаціях», «Стрес – менеджмент».
2016 р Сертифікат о проходженні програми в рамках триденного тренінгу , Захисту Дітей Save the Children,Ukraine, «HEART: зцілення та навчання за допомогою мистецтва»
2018р Сертифікат ГО «Київський Інститут раціонально – інтуїтивної психотерапії «Я» Проходження навчання за програмою Київського національного університет імені Тараса Шевченка тема : «Психокорекція особливих дітей: причини, діагностика, комплексна допомога»
2018 Сертифікат о проходженні програми навчання з профілактики професійного вигорання в рамках проекту « Рівень компетентності соціального робітника – якісна соціальна послуга»
2019 р Сертифікат о проходженні навчання за програмою «Альтернативна комунікація в роботі з дітьми з РАС. Метод PECS.»
2021р Сертифікат о проходженні курсу Інститута практичної психології Ольги Гаркавець за програмою «Ресурси арт-терапії у роботі з психологічними кризами.»
2022р Сертифікат про проходження курсу за програмою підтримки «Поруч» та Представництва Дитячого фонду ООН(ЮНІСЕФ) на тему: «Навчання технік зцілення для батьків, осіб , що іх замінюють та спеціалістів, які працюють з дітьми.»
Досвід роботи :
Практичний психолог Запорізького міського територіального центру відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Дніпровського району з 01.04.2015 по 01.10.22 р.
До спектру моїх обов’язків входило:
1. Виконання обов’язків завідувача реабілітаційного відділення
2. Проведення діагностики, корекціі та індивідуальних, групових занять направлених на психічний розвиток дітей з інвалідністю.
3. Проведення батьківських клубів ,тренінгів для батьків та педагогів відділення .
4.Проведення консультування по питанням раннього розвитку та виховання дитини.
5.Брала участь в нарадах та та он лайн зустрічах фахівців нашого міста по питанням ефективної роботи з дітьми з інвалідністю та обговоренні дистанційної форми навчання надання послуг.
Почала проведення своєї приватної практики з питань розвитку та виховання дітей раннього
віку з 2020 року по теперішній час.
Провожу он лайн заняття(корекцію),консультування для дітей, які мають такі проблеми відставання у розвитку(ЗПР,затримка мови), СДВГ (синдром дефіциту уваги та гіперактивність, аутистичний спектр проблем, порушення поведінки та адаптації). Проводжу розвиваючи он лайн та оф лайн заняття для дітей молодшого віку від 2,5 років до 7 років. Консультування он лайн и оф лайн батьків по проблемам звернення раннього розвитку та виховання.
З 2022 року по березень 2023 року співпрацювала, як тренер з фондом «Кultura i Msejsce» в рамках програми «Підтримуємо Україну» засновану «Польско-амеріканським Фондом Свободи». При реалізації проекту я підготувала 5 онлайн навчальних семінарів- тренінгів (10 годин) для вчителів із Запорізької області(які мешкають в окупованих регіонах), а також провела, в рамках проекту 30 годин онлайн консультацій для учасників проекту.
Професійні навички :
Навички роботи з комп’ютером (впевнений користувач ПК)
Знання мов : ( українська – середній; англійська –середній)
Додаткова інформація:
Відповідальна, люблю свою роботу, впевнена в собі, комунікабельна, поважаю межі та думки іншої людини. Дотримуюсь тієї думки, що коли ми виходимо із зони комфорту ми розвиваємося та рухаємося вперед, амбітна, добра , люблю допомога ти людям та тваринам.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: