Резюме від 15 квітня 2024 Файл

Куцабіна

Помічник вихователя

Вік:
25 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Куцабіна Заріна Дмитрівна

Дата народження: 05.12.1998
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Бажана посада

• Вчитель музичного мистецтва в загальноосвітній школі;
• Вихователь в закладі дошкільної освіти .

Освіта
• Комунальний вищий навчальний заклад «Дніпропетровська академія музики ім. М.Глінки», Диплом молодшого спеціаліста Е19 №066909 від 30.06.2019р., спеціальність «Музичне мистецтво», спеціалізація «Хорове диригування», кваліфікація: викладач мистецької школи з хорових дисциплін; артист (хору, ансамблю), керівник аматорського колективу.

•Криворізький державний педагогічний університет, Диплом бакалавра В21№196013 від 30.06.2021р. , галузь знань: освіта / педагогіка; спеціальність : середня освіта, спеціалізація: музичне мистецтво; професійна кваліфікація: Бакалавр освіти (музичне мистецтво), вчитель музичного мистецтва.

• Криворізький державний педагогічний університет, магістратура ;галузь знань: освіта / педагогіка; спеціальність : вища освіта, спеціалізація: музичне мистецтво; професійна кваліфікація: Магістр освіти (музичне мистецтво і художня культура), вчитель музичного мистецтва та художньої культури.
Захист кваліфікаційної роботи : грудень 2024року, зараз знаходжусь у академічній відпусці.
.

Кілька слів про себе

Я народилася в родині де всі захоплювалися музикою, хоча за професією були економістами, викладачами, так мама добре співає, грає на скрипці, трохи на фортепіано, батько : співає і грає на баяні, сестри мами співають і грають на гітарі. Це захоплення музикою передалося і мені, тому паралельно із навчанням у загальноосвітній школі я навчалася в музичній школі по класу фортепіно і вокалу. Навчання в музичній школі остаточно сформувало моє бажання займатися музикою професійно, тому в 2015 році я поступила в Комунальний вищий навчальний заклад «Дніпропетровська академія музики ім. М.Глінки». В 2019 році я отримала Диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Музичне мистецтво», спеціалізація «Хорове диригування», кваліфікація: викладач мистецької школи з хорових дисциплін; артист (хору, ансамблю), керівник аматорського колективу. Під час навчальної практики та при проведенні родинних свят я зрозуміла що мені подобається робота з дітьми по навчанню мистецтву, проте бракує знань з педагогіки та психології. В 2019 році я поступила до Криворізького державного педагогічного університету та отримала Диплом бакалавра галузь знань: освіта / педагогіка; спеціальність : середня освіта, спеціалізація: музичне мистецтво; професійна кваліфікація: Бакалавр освіти (музичне мистецтво), вчитель музичного мистецтва. Під час навчання в університеті я приймала участь в музичних конкурсах з вокалу та грі на фортепіано, додатково навчилася грі на гітарі (тепер це мій улюблений інструмент).
За роки навчання в мене сформувалися теоретичні знання щодо виховання дітей та методики навчання музичному мистецтву і тепер є велике бажання практичного застосування набутих знань. Сподіваюсь що мої навички в музичному мистецтві сприятимуть формуванні у дітей різний вікових рівнів емоційного інтелекту та естетичного сприйняття навколишнього світу.
Щодо моїх особистосних характеристик : доброзичлива, комунікабельна, неконфліктна, відповідальна.

Досвід роботи
Не маю досвіду роботи.

Інтереси та захоплення
Декор предметів інтер’єру, рукоділля, художня культура, кулінарія.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: