Резюме від 13 травня 2021 PRO

Андрій

Консультант з енергетичних питань

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер відділу управління допоміжними послугами

з 06.2017 по нині (6 років 11 місяців)
ДП "НЕК "Укренерго", Київ (Енергетика)

Обов'язки: оцінка участі енергоблоків ТЕС, АЕС, ТЕЦ, гідроагрегатів ГЕС та ГАЕС, електроустановок споживачів електроенергії в регулюванні частоти та потужності; розгляд програм і звітів з випробувань на відповідність обладнання вимогам щодо забезпечення характеристик резервів регулювання частоти та потужності; розгляд, у межах компетенції, технічних завдань на проектування та проектів впровадження станційних систем управління; здійснення моніторингу частоти в ОЕС України, фіксація відхилення частоти, що перевищують нормовані значення, підготовка звітів про якість регулювання міждержавного перетоку; підготовка аналітичних довідок; моніторинг виконання постачальниками допоміжних послуг зобов’язань з надання допоміжних послуг; участь у випробуваннях обладнання постачальника допоміжних послуг.

Досягнення: в складі проектної групи розроблено Правила сертифікації допоміжних послуг в ОЕС України; Правила випробування обладнання постачальника допоміжних послуг; Правила моніторингу обладнання постачальників допоміжних послуг; участь у підготовці окремих розділів Правил ринку

Інженер з налагодження, удосконаленню технології та експлуатації електричних станцій і мереж

з 01.2012 по 04.2017 (5 років 3 місяці)
CВП "Контроль та діагностика" ПАТ «Київенерго», цех наладки і випробувань котлотурбінного обладнання, Київ (Енергетика)

Обов'язки: участь і виконання робіт з налагодження та випробуванню обладнання котлотурбінного цеху ТЕС; складання програм і графіків налагоджувальних робіт і випробувань; складання режимних карт експлуатації котельних агрегатів; кошторисів на роботи, що виконуються на обладнанні; аналіз вимірюваних параметрів; виконання необхідних розрахунків; видача висновків щодо ефективності роботи обладнання, придатності до експлуатації окремих деталей, вузлів, механізмів, систем котлотурбінного цеху ТЕС, визначення причин їх несправності.

Помічник майстра ремонтно-котельного цеху; майстер дільниці з виготовлення металоконструкцій і поверхонь нагріву

з 04.2011 по 09.2011 (5 місяців)
ДП «Енергоремонт» ВАТ «Київенергоремонт», Київ (Енергетика)

Обов'язки: контроль щодо дотримання правил ПБ і ТБ при виконанні робіт; проведення інструктажів з ПБ та ТБ; контроль стану обладнання, наявності інструментів і витратних матеріалів; рішення оперативних питань по техпроцесу; виконання поставлених завдань; керівництво бригадою до 8 чоловік.

Освіта

НТУУ "КПІ"

Теплоенергетичний, «Теплові електричні станції», Київ
Вища, з 2006 по 2012 (5 років 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Чернігівський радіомеханічний технікум, Компютерні системи та мережі

2002-2006

Міжкорпоративний Університет, Еколого-економічний менеджмент

10.2010 – 05.2011

НТУУ «КПІ», ЦПК керівників і фахівців Міненерговугілля України

05.2013 – 06.2013

Знання і навички

AutoCAD SolidWorks Користувач ПК Робота з оргтехнікою Знання офісних програм Проєктування

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Одружений, є син, шкідливих звичок не маю. Захоплююся колективними видами спорту (дивлюся, іноді граю). Пунктуальний, вимогливий, відповідальний, почуття гумору присутнє. Є біометричний закордонний паспорт.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати