Резюме від 7 травня 2024 PRO

Семен

PPC-specialist (junior), 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Інші країни
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Торговий представник

з 04.2019 по 02.2022 (2 роки 10 місяців)
Alef-vinal, Маріуполь (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Виконання об’єму продаж! Відвідування торгівельних точок, збільшення активної бази, фото та відео звіти з приводу покращення місць розташування товару, зустрічі з особами, які приймають рішення стосовно об’єму закупівлі, звіти щоденних продаж. Я досяг збільшення клієнтської бази, що призвело до збільшення об’єму продаж, та до збільшення прибудку компанії, проводив багато перемовин з власниками ТТ щодо розташування товару та досягав чудових результатів, вводив в асортимент нові позиції товару, тим самим збільшуючи впізнаваємість компанії.

Освіта

Середня

Знання і навички

Google Ads Налаштування контекстної реклами Адаптивність Google Tag Manager Уміння швидко засвоювати нову інформацію Зосередженість Самомотивація MS Excel Пунктуальність Дисциплінованість Чесність Наполегливість

Знання мов

Грецька — середній

Додаткова інформація

Наразі в мене немає досвіду в сфері контекстної реклами, але я пройшов курс по освоєнню Google ADS, та маю базові знання, та трохи практики. Дуже хочу розвиватися в цьому напрямки, та досягати гарних результатів.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: