Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Анна

Rewriter, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Дистанційно, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Link builder

з 07.2021 по 03.2024 (2 роки 8 місяців)
4writers Research Group, Рівне (IT)

1. Займалась створенням контенту та наповнювала ним сайт: публікація як на “чистих” та вже існуючих блогах, так і створювала нові сторінки.
Спочатку займалась рерайтом, потім створенням текстів в ChatGPT, використовуючи промпти. Створювала план, визначала аудиторію, перевіряла текст на грамотність, переписувала за потреби, перевіряла на унікальність та вміст ШІ. Якщо унікальність була низькою, а вміст ШІ високим, переписувала, використовуючи інші запити або інструменти.
Варто зазначити, що це Сео тексти, тобто тексти, що орієнтувались на певні теми, мали ключі, анкори. Я знаю важливість тегів, що таке seo title, description, тобто максимально підлаштовувала під видачу Google.
Вмію адаптувати тексти, відповідно до читабельності, щільності та аудиторії. За потреби, зможу створити презентацію в PowerPoint або Canva.

2. Займалась лінкбілдингом сайтів, відповідно до ТЗ, шукала та аналізувала сайти для співпраці (використовувала гугл оператори, Ahrefs, SemRush), а також діяльність конкурентів.
Вмію аналізувати дані, працювала з великим об’ємом інформації, структурувала її у Google Sheets або Excel, та різними за своєю суттю завданнями, від пошуку дропів для купівлі, до їх аналізу та наповненням контентом.

3. Займалась як створенням акаунтів-одноденок задля розміщення анкору, так і постійних, до прикладу, на Медіумі. Оформлювала профіль, тобто біо та фото, а також наповнювала профіль контентом. Як написані кимось статті, так і мною, вони були дотичні до сайту, і містили ключі та трастові посилання. Це були тексти з СЕО-оптимізацією, орієнтовані і на видачу, і на читача.

Посилання на рекомендаційний лист (скан): https://drive.google.com/file/d/1h0oezvIbCwXPLk6gtsvMCY8-1uYtZifb/view

Освіта

Національний університет «Острозька академія»

Гуманітарний факультет, Культурологія, Острог
Вища, з 2017 по 2021 (4 роки)

Вивчала історію, культуру, мистецтво, філософію - поглиблено.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ChatGPT Digital-маркетинг Rewriting Copywriting Знання процесів Outreach Аналітичне мислення Критичне мислення Бажання вчитися і розвиватися Підходить монотонна робота

Знання мов

Англійська — середній

Рекомендації

Калюш Олена

Калюш Олена

Менеджер з адміністративної роботи

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Маю проукраїнську позицію, а тому не буду працювати з бізнесом, який є російським. Писати російською - також.

Готова працювати віддалено (дистанційна робота в пріоритеті) або в м. Рівне. Однак, якщо у компанії є умова раз на тиждень/місяць збиратись в офісі для обговорення нагальних питань або для звіту - можу приїжджати.

Не лояльна до грального бізнесу: роботу на слотах, онлайн казино, спілкування з холодною/гарячою базою для гемблінгу - не пропонувати.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: