Резюме від 24 квітня 2024 Файл

Максим

Спеціаліст з обслуговування клієнтів

Вік:
40 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

м.Харків, вул. Салтівське шосе 155/93 кВ.51

тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мнайлов Максим Юрійович
Мета: Шукаю роботу реєстратора бази даних, головного спеціаліста інформаційно-реєстраційного сектору відділу соціальних допомог Управління праці та соціального захисту населення.
• Основні кваліфікаційні дані та напрямки діяльності працював на посаді головного спеціаліста відділу соціально-трудових відносин УПСЗН адміністрації Основ'янського району ХМР., головного спеціаліста сектору прийняття заяв та документів відділу соціальних допомог УПСЗН адміністрації Основ'янського району ХМР.
Основні кваліфікаційні дані :
• Робота в УДКУ в Немишлянському районі м. Харкова- Обслуговування бюджетних організацій розпорядників бюджетних коштів в частині видатків: робота с податковими накладними, юридичними та фінансовими забов'язаннями-реєстрація, звірка на відповідність нормативним документам, робота в АС "Казна", Банківські операції: оформлення платіжних доручень, проведення в системі "Клієнт-Банк".
• Робота в УПСЗН адміністрації Основ'янського району ХМР:
Повідомна реєстрація колективних договорів та угод, перевірка їх відповідності чинному законодавству, винесення рекомендацій щодо усунення недоліків які порушують права сторін або не відображують вимоги чинного законодавства. Участь у реалізації заходів спрямованих на посилення мотивації до праці, вдосконалення ії організації, контроль за додержанням не нижче встановленого державою розміру заробітньої плати, підготовка інформаційних та аналітичних матеріалів для подання керівникам адміністрації району. Проведення моніторингів щодо легалізації зайнятості та рівня заробітньої плати по підприємствах та організаціях району. Робота з ВПО : Прийняття заяв та документів для призначення соціальних допомог, визначення права на призначення та виплату згідно чинного законодавства, консультації населення з питань що відносяться до компетенції відділу.
Освіта: 2001-2007 "ХНЕУ", спеціальність: "Облік та аудит", кваліфікація: спеціаліст з обліку та аудиту.
2011 ПАТ "Харків Онлайн", спеціальність: Оператор комп'ютерного набору з поглибленим вивченням бухгалтерських програм.
Професійні якості: оперативність, уважність до деталей, аналітичне мислення, доброзичливе та відповідальне ставлення до людей.
Додаткова інформація: знання ПК ( 1-С, Windows 98-2010, інтернет), Англійська мова-базовий рівень. Наявність водійських прав, досвід керування- 15 років. Наявність автомобіля.
Дата народження: 09.11.1983

18.04.2024

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: