Резюме від 22 квітня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10568143

Инженер-механик

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Васильченко Микола Володимирович
Адрес: Україна, Сумська обл, м. Конотоп, вул. Клубна, б. 137
Тел. (мобільний) : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження : 07.07.1978 р.
Освіта:
• 1996-2002 - Конотопський індустріально-педагогічний технікум, спеціальність "технік-механік, майстер виробничого навчання".
• 2017-2021 – Сумській Національній аграрний університет, спеціальність "Агроінженерія".
Досвід роботи:
1996-1998 – Строкова служба в ЗСУ.
1999-2003 – СМП-615
Посада: комірник - заправник.
Функціональні обов'язки:
Ведення первинної документації (рахунки, накладні, картки обліку та переміщення матеріалів); екіпірування техніки паливом та паливно-мастильними матеріалами.
2003-2006 - БМП-615
Посада: помічник механіка
2006-2010 - БМЕУ-5
Посада: інженер з Безпеки Руху
2010-2015 - БМЕУ-5
Посада: механік

Функціональні обов'язки:
Контроль технічного стану автотранспортних засобів і випуск їх на лінію. Огляд та визначення несправності під час повернення автотранспортних засобів з лінії після закінчення роботи. Наданні технічної допомоги автомобілям на лінії. Контроль за дотриманням водіями правил технічної експлуатації, проводення інструктажу водіїв перед виїздом їх на лінію. Контроль ефективністі витрат водіями паливно-мастильних матеріалів, шин. Здійснення контролю за якістю і своєчасністю виконання цих робіт. Вивчення умов роботи автотранспортних засобів з метою виявлення причин їх передчасного зносу.

2015-2022 – Конотопське територіальне управління
Посада: головний механік

Функціональні обов'язки:
Контроль технічного стану автотранспортних засобів і випуск їх на лінію. Контроль за дотриманням водіями правил технічної експлуатації, проводення інструктажу водіїв перед виїздом їх на лінію. Контроль ефективністі витрат водіями паливно-мастильних матеріалів, шин,АКБ .Списання відпрацьованих матеріалів , техніки . Реєстрація та зняття з обліку транспортних засобів. Розробка графіків проведення технічного обслуговування автотранспортних засобів і здійснення контролю за якістю і своєчасністю виконання цих робіт. Вивчення умов роботи автотранспортних засобів з метою виявлення причин їх передчасного зносу.
2022 – по теперішній час . Фармацевтична компанія фаркос
Посада: інженер- механік, заступник головного інженера

Функціональні обов'язки:
Підтримання в робочому стані обладнання, приміщення та інженерних систем. Здійснення огляд, перевірку та профілактичного ремонту обладнання відповідно до графіку планово-попереджувального ремонту, забезпечення технічної підготовки виробництва. Організація безпсчного технічного обслуговування графіків планово-попередн‹увалызого ремонт. Здача обладнання в ремонт i прийом його з ремонту відповідно до встановленого порядку.
Здійснення нагляду за монтажем при проведенні ремонтних робіт й експлуатацією технологічних з трубопроводів. Вживання заходів для усунения порушень.Здійснення контролю за дотриманням правил i норм техніки безпеки при проведенні ремонтних, монтажних i пуско-налагоджувальних poбiт, у тому числі робіт, що проводяться підрядними організаціями в діючих цехах, з оформленням відповідних документів.
Забезпечення наявності , повноти й правильності ведения технічпої документації по обслуговуванню й ремонту обладнання.
Забезпечення перевірки обладнання, що надходить на підприсмство, документів на обладнання, його відповідність стандартам i техпічним умовам.
Забезпечення розробки графіків огляду й ремонту обладнання, визначення порядок їхнього ремонту.Контроль за дотриманням правил i норм з охорони праці, пожежної безпеки i техніки безпеки при технічній експлуатації, ремонті та модернізації обладнання. Забезпечення коордпнації роботи Техпічної служби в аварійних ситуаціях. Бере участь у ліквідації аварій й їхніх наслідків. Участь у комісії із приймання в експлуатацііо обладнання, технологічних установок, ділянок після завершення будiвельно-монтажних робіт, а також після капітального ремонту. Складання i подання Головному інженеру заявки на необхідні запчастини, агрегати й матеріали для обслуговування обладнання, приміщень та інженерних систем підприємства.

Додаткові навички:
Курси підвищення кваліфікації:
Вінницкий транспортний коледж -2005г.
Чернівецький транспортний коледж -2011г.

Водійське посвідчення В,С. з 2000р., посвідчення тракториста машиніста. Великий досвід безаварійного водіння по Україні. Добре знаюся на автомобілях, автокранах та автотракторній техніці.
Добре володію українською, російською, трохи німецькою мовами,
чудово розуміюся на організації ремонту, придбанні та списанні запчастин, оформлення супровідної документації.
Впевнений користувач ПК (MS Word, Excel), досвід в порядку оформлення звітної документації.
Особисті якості:
відповідальність, комунікабельність, стресостійкість, вміння працювати в команді, пунктуальність, самостійність, не конфліктність. Відсутність шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: