Резюме від 24 квітня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10569371

Менеджер з туризму, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Туризм розрахунок

з 01.2024 по 03.2024 (2 місяці)
Тпг, Київ (Туризм)

Знання і навички

Пунктуальність Бажання вчитися і розвиватися Ввічливість Відповідальність Здатність до навчання Комунікабельність

Додаткова інформація

Мене звуть Еммануїла, можна просто Емма. Мені повних 19 років. Я мало маю досвіду, зате я дуже амбіційна та комунікабельна. Люблю людей і дітей. На даний момент я проживаю в Києві в Дарниці. Зараз навчаюся в коледжі КітуНау за спеціальністю "Туризм", останній рік навчання. Працювала офіційно майже 3 місяці по спеціальності "Туристичні інформаційні системи" в туристичному агентстві "TPG (Travel Professional Group)". Звільнилася по причині не дотримання умов на початку працевлаштування а також не влаштовувала зарплата. Головна якість, яку хотіла б підкреслити в собі, це бажання розвиватися. Готова вчитися і ставати кращою та більш професійною. Володію вільно українською мовою, наразі я інтенсивно вивчаю англійську та трохи німецьку мову, але ще не можу вільно розмовляти. Для мене дуже важливо, щоб був ввічливий колектив та начальство, щоб компанія, де я буду працювати, прагнула більшого та інтенсивно розвивалася, також для мене в приріотеті змога на підвищення карʼєрного росту. Моя мета - зарплата не менше 20 тисяч. Зараз хотіла б розглянути більш варіанти роботи у галузі "Туризм", але також готова розглянути інші варіанти роботи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: