Резюме від 29 березня 2024 PRO

Марина

Діловод

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець з закупівель

з 09.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
КЗ" Новомиргородська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради", Новомиргород (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Фахівець з електронних ( публічних) закупівель- це спеціаліст, який має глибокі знання та досвід у проведенні публічних закупівель відповідно до вимог законодавства. Це особа, яка здійснює професійну діяльність у сфері публічних закупівель та відповідає за організацію, координацію та контроль за проведенням закупівельних процедур.
Обовязки, які виконую на зайнятій посаді: оренда комунального майна, підготовка тендерної докуметації та проведення відкритих торгів, проведення закупівель без використання електронної системи, спілкування із Постачальниками, укладання додаткових угод,Розрахунок очікуваної вартості товарів/послуг методом порівняння ринкових цін (здійснити пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації), звітування по закупівлях, складання річного плану закупівель та ін.

Старший продавець

з 02.2017 по 08.2022 (5 років 6 місяців)
Епіцентр К, Кропивницький (Роздрібна торгівля)

Починала працювати із "0" пакету. Старанно працювала і розвивалась, приносячи користь у грошовому еквіваленті Компанії. Тому згодом отримала підвищення до старшого продавця, та планувалось подальше підвищення. Обовязки: приймання товару по накладній, викладка товару, вчасне слідкування за наповненням полиць із товаром та актуальністю ціни, консультація клієнтів, підготовка товару для безготівкового розрахунку та підготовка товару на доставку ( Включає і підготовку відповідної документації). Звітування по викладці товару.

Освіта

Центральоукраїнський національний технічний університет

ФЕМ, Інформаційна, бібліотечна та архівна справа, Кропивницький
Вища, з 2016 по 2017 (1 рік)

Професійними навичками у сфері проектування, експлуатації і вдосконалення новітніх інформаційних технологій, що будуються на застосуванні, проектуванні й актуалізації баз і банків даних, проведення комплексних досліджень структури ринку інформаційної продукції та послуг у нашій країні і за її межами;
здатністю визначати перспективні напрямки розвитку інформаційної, бібліотечної та архівної справи з урахуванням досягнень соціокультурної сфери, виробництва та економіки, особливостей функціонування сучасної інформаційно-технологічної інфраструктури;
здатністю використовувати ресурси сучасних мегакультурних центрів для забезпечення повноцінного розвитку особистості шляхом підготовки (з використанням методів інформаційно-аналітичної діяльності), надання та розповсюдження інформаційних продуктів і послуг.
Отримала диплом із відзнакою!

Кіровоградський національний технічний університет

Документозавство та інформаційна діяльність, Кропивницький
Вища, з 2012 по 2016 (4 роки)

Документознавство та інформаційна діяльність спрямовані на поглиблене вивчення електронного документообігу в сучасному діловодстві.
здатністю визначати перспективні напрямки розвитку інформаційної справи з урахуванням особливостей функціонування сучасної інформаційно-технологічної інфраструктури;
методологією інформаційно-аналітичної діяльності;
професійними навичками у сфері проектування, експлуатації і вдосконалення новітніх інформаційних технологій, що ґрунтуються на застосуванні, проектуванні й актуалізації баз і банків даних;
навичками проведення комплексних досліджень структури ринку інформаційної продукції та послуг у нашій країні та країнах світу;
здатністю використовувати досягнення та ресурси соціокультурної сфери, виробництва та економіки для забезпечення повноцінного функціонування держави.

Додаткова освіта та сертифікати

ТОВ " Нвчально-консалтинговий центр "ЗАКУПІВЛІ". Сертифікат " Публічні закупівлі в Україні: від теорії до практики"

2022, 3 дні.

ТОВ " Нвчально-консалтинговий центр "ЗАКУПІВЛІ". Сертифікат " Закупівлі робіт з капітального ремонту: від теорії до практики""

2024, 3 дні.

Знання і навички

MS Office Уміння користуватись оргтехнікою Електронне ведення документообігу Креативність Комунікабельність Робота з великим обсягом інформації Уміння аналізувати Робота в команді Уміння швидко засвоювати нову інформацію

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: