Резюме від 29 березня 2024

Олексій

F&B Manager, 75 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор ресторану

з 08.2023 по нині (9 місяців)
Ресторан 19'ть (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер з розвитку / HoReCa консалтинг

з 10.2020 по 10.2022 (2 роки)
Fontegro Ukraine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація та проведення навчальних заходів для кухарів; пошук та робота з навчальними матеріалами; залучення нових партнерів та інвестицій; розробка рекламних матеріалів; контроль роботи відділу продажів; створення та розширення бази контактів відділу продажів; ресторанний консалтинг та рекрутинг на території України та на світовому ринку; створення єдиної бази контактів та системи пошуку шеф‐кухарів;

Помічник керівника

з 10.2020 по 10.2020 (менш ніж місяць)
"My Home Pizza" Украина/ФОП Авдеев, Київ (Роздрібна торгівля)

Набуття позитивного стажу роботи в створенні та розвитку товарів харчування; покращення якості виробництва; успішна робота з дозвільною документацією; виведення проєкту на високий рівень доходу; аналіз ринку та робота з потенційними покупцями; створення нових пропозицій для підвищення показників; робота з собівартостями; залучення нових партнерів.

Диркетор кафе/Менеджер з розвитку франшизи

з 02.2019 по 02.2020 (1 рік)
"Tiger", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь у створенні нового закладу: розробка нового меню та концепту; ведення будівельних робіт; робота з дозвільною документацією та установами; повне технічне проєктування кухні та бару; створення стабільної команди працівників; успішне розширення функціоналу закладу. Розвиток франшизи: створення стандартів для її покупців та роботи закладу; пошук партнерів для роботи по франшизі; успішний пошук та продаж шраншизи; позитивний досвід у запуску закладів франшизи в інших містах.

Заступник директора реторану

з 06.2018 по 10.2018 (4 місяці)
Ресторан "Senator",, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Успішне ведення двох проєктів одночасно: бістро та лоббі‐бар; оптимізація витрат бюджету; набуття позитивного стажу роботи в рамках бізнес‐центру; участь в оновленні меню; організація роботи одніє кухні на декілька проєктів; покращення показників та підвищення доходу завдяки оптимізації роботи закладів.

Приватний підприємецьий

з 04.2018 по 04.2018 (менш ніж місяць)
Фуд-трак, вулична їжа, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор ресторану

з 06.2017 по 07.2018 (1 рік 1 місяць)
Ресторан "Alaska", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль та робота з командою більш ніж 150 осіб; створення системи навчання та контролю роботи співробітників; позитивний стаж роботи з гостями преміум‐сегменту; створення особистої гостьової бази; успішна організація роботи в якості банкетного менеджера;

Старший менеджер

з 01.2017 по 06.2017 (5 місяців)
Душа cocktail-espresso bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Здобуття навичок з friendly‐serviсe; досягнення чіткого та якісного контролю і підтримки роботи закладу; набуття нових навичок касової дисципліни, програмою автоматизації підприємства та 1С Підприємство; підвищення до старшого менеджера; повний контроль всіх замовлень та переобліків.

Інші резюме цього кандидата

Кандидати за містами