Олексій
F&B Manager, 75 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 33 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10574597
Досвід роботи
Директор ресторану
з 08.2023 по нині
(9 місяців)
Ресторан 19'ть (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер з розвитку / HoReCa консалтинг
з 10.2020 по 10.2022
(2 роки)
Fontegro Ukraine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація та проведення навчальних заходів для кухарів; пошук та робота з навчальними матеріалами; залучення нових партнерів та інвестицій; розробка рекламних матеріалів; контроль роботи відділу продажів; створення та розширення бази контактів відділу продажів; ресторанний консалтинг та рекрутинг на території України та на світовому ринку; створення єдиної бази контактів та системи пошуку шеф‐кухарів;
Помічник керівника
з 10.2020 по 10.2020
(менш ніж місяць)
"My Home Pizza" Украина/ФОП Авдеев, Київ (Роздрібна торгівля)
Набуття позитивного стажу роботи в створенні та розвитку товарів харчування; покращення якості виробництва; успішна робота з дозвільною документацією; виведення проєкту на високий рівень доходу; аналіз ринку та робота з потенційними покупцями; створення нових пропозицій для підвищення показників; робота з собівартостями; залучення нових партнерів.
Диркетор кафе/Менеджер з розвитку франшизи
з 02.2019 по 02.2020
(1 рік)
"Tiger", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Участь у створенні нового закладу: розробка нового меню та концепту; ведення будівельних робіт; робота з дозвільною документацією та установами; повне технічне проєктування кухні та бару; створення стабільної команди працівників; успішне розширення функціоналу закладу. Розвиток франшизи: створення стандартів для її покупців та роботи закладу; пошук партнерів для роботи по франшизі; успішний пошук та продаж шраншизи; позитивний досвід у запуску закладів франшизи в інших містах.
Заступник директора реторану
з 06.2018 по 10.2018
(4 місяці)
Ресторан "Senator",, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Успішне ведення двох проєктів одночасно: бістро та лоббі‐бар; оптимізація витрат бюджету; набуття позитивного стажу роботи в рамках бізнес‐центру; участь в оновленні меню; організація роботи одніє кухні на декілька проєктів; покращення показників та підвищення доходу завдяки оптимізації роботи закладів.
Приватний підприємецьий
з 04.2018 по 04.2018
(менш ніж місяць)
Фуд-трак, вулична їжа, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор ресторану
з 06.2017 по 07.2018
(1 рік 1 місяць)
Ресторан "Alaska", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль та робота з командою більш ніж 150 осіб; створення системи навчання та контролю роботи співробітників; позитивний стаж роботи з гостями преміум‐сегменту; створення особистої гостьової бази; успішна організація роботи в якості банкетного менеджера;
Старший менеджер
з 01.2017 по 06.2017
(5 місяців)
Душа cocktail-espresso bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Здобуття навичок з friendly‐serviсe; досягнення чіткого та якісного контролю і підтримки роботи закладу; набуття нових навичок касової дисципліни, програмою автоматизації підприємства та 1С Підприємство; підвищення до старшого менеджера; повний контроль всіх замовлень та переобліків.