Резюме від 12 квітня 2024 Файл

Вадим

Головний механік, адміністратор, менеджер, енергетик

Вік:
27 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ВАДИМ БОНДАРЧУК

Менеджер, інженер – енергетик, головний механік.
Маючи якісні знання, розуміючи рівень відповідальності при роботі на будь- якому підприємстві, розумію, що маю підвищувати свій професійний рівень, реалізовувати свої інноваційні ідеї на благо відбудови та розвитку України. Завжди доводжу справу до кінця, не спиняючись на досягнутому.
ДП "ЛІСИ УКРАЇНИ",ФІЛІЯ "СЛОВЕЧАНСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО"
ГОЛОВНИЙ МЕХАНІК - з лютого 2023 року
1) Забезпечую безперебійну і технічно правильну експлуатацію та надійну роботу устаткування, підвищую його змінність, утримую в працездатному стані з потрібним рівнем точності.
2) Організовую розроблення планів (графіків) оглядів, випробувань та профілактичних ремонтів устаткування згідно з положеннями системи планово-запобіжного ремонту, затверджую ці плани та контролюю їх виконання, забезпечую технічну підготовку виробництва.
3) Організовую роботу з обліку наявності та руху устаткування, складання і оформлення технічної і звітної документації.
4) Організовую міжремонтне обслуговування, своєчасний і якісний ремонт та модернізацію обладнання, роботу з підвищення його надійності та довговічності, технічний нагляд за станом, утриманням, ремонтом будівель та споруд, забезпечую раціональне використання матеріалів на виконання ремонтних робіт.
5) Організовую проведення інвентаризації виробничих основних засобів, визначаю застаріле обладнання, об'єктів, які потребують капітального ремонту, та встановлюю черговість проведення ремонтних робіт.
6) Керую розробленням та впровадженням заходів щодо заміни малоефективного устаткування високопродуктивним, скорочую незаплановані ремонти та простої устаткування, знижую витрати на ремонт та його утримання на основі застосування нових прогресивних методів ремонту і відновлення деталей, вузлів та механізмів.
7) Керую працівниками відділу і підрозділами, які здійснюють ремонтне обслуговування устаткування, будівель та споруд підприємства.
Державне підприємство "Словечанське лісове господарство"
ІНЖЕНЕР ЕНЕРГЕТИК лютий 2022 - січень 2023
1) Організовував технічно правильну експлуатацію і своєчасний ремонт енергетичного та природоохоронного устаткування і енергосистем, безперервне забезпечення виробництва електроенергією, водою та іншими видами енергоресурсів, здійснював контроль за раціональними витратами енергетичних ресурсів на підприємстві, послідовне додержання режиму енергозбереження та економії.
2) Керував плануванням роботи енергетичної служби, розробкою графіків ремонту енергетичного устаткування і енергомереж, планів виробництва та споживання підприємством електроенергії, технологічного палива, води, стиснутого повітря, норм витрат і режимів споживання усіх видів енергоресурсів.
3) Забезпечував підготовку заявок і необхідних розрахунків до них на придбання енергетичного устаткування, матеріалів, запасних частин, на відпускання підприємству енергетичної та теплової енергії і приєднання додаткової потужності до енерго-забезпечуючих підприємств, розроблював заходи щодо зниження, норм витрат енергоресурсів, упроваджував нову техніку, яка забезпечує надійну та безпечну роботу енергоустановок, а також підвищував продуктивність праці.
4) Розробляв плани впровадження теплоутилізаційних установок і заходи щодо підвищення ефективності використання вторинних енергетичних ресурсів
5) Забезпечував ведення технічного паспорта енергетичного господарства підприємства.
6) Брав участь в оформленні актів на списання енергоустаткування підприємства, а також документів на передачу іншим підприємствам і організаціям.
7) Здійснював загальне керівництво енергонаглядом на підприємстві. Забезпечував безпечну експлуатацію, проведення профілактичних оглядів, планово-попереджувальних ремонтів і випробувань електроустановок енергетичного та теплоенергетичного устаткування.
Державний університет «Житомирська політехніка»
Магістр менеджменту - вересень 2019 - грудень 2021.
Державний університет «Житомирська політехніка»
Магістр з телекомунікацій та радіотехніки - вересень 2016 - грудень 2021.
Поліський національний університет
Магістр з електроенергетики, електротехніки та електромеханіки вересень 2022 - грудень 2023.
• MS Оffісе Wогd, Ехсеl - Досвідчений • Маю навички підготовки презентаційних матеріалів.
• Впевнений користувач BAF (БАФ) 1С 8.3• Знання мов -українська,англійська.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: