Резюме від 13 травня 2024 Файл

Олена

Керівник відділу продажів

Вік:
46 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

СКЛЯРЕНКО ОЛЕНА ОЛЕКСАНДРІВНА
ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ:
Вік: 46 років
Дата та місце народження: 17.11.1977р., м.Херсон
Освіта: вища
Сімейний стан: заміжня, двоє дітей.
ОСВІТА:
1984 – 1995рр. - Середня школа №11 м. Херсон. Срібна медаль.
1996 - 2001рр. – Херсонський Державний Аграрний Університет.
Спеціальність "Менеджмент організацій". Червоний диплом.
ДОСВІД РОБОТИ:
2000-2001рр. -AVON (м. Херсон)
Сфера діяльності: Косметика.
Посада: координатор групи продавців-консультантів.
Обов'язки та досягнення: Створення групи продавців-консультантів з нуля для збільшення обсягів продажу косметики AVON в Херсоні. Проведення презентацій. Облік та контроль заявок клієнтів. Протягом року вдалося створити успішну групу з 30 продавців-консультантів.
2001-2012рр. - Приватний підприємець. Мережа кадрових агенцій «Трудові Резерви» (м. Херсон, Миколаїв, Одеса)
Сфера діяльності: рекрутинг, працевлаштування, курси
Посада: власник, керівник мережі
Обов'язки та досягнення: Створення кадрової агенції з «нуля» у Херсоні. Розвиток мережі, відкриття офісів агенції у Миколаєві та в Одесі. Відбір та навчання персоналу, планування діяльності, фінансова звітність, взаємодія з контролюючими державними органами, маркетинг, постійний моніторинг дій конкурентів, укладання договорів з юридичними та фізичними особами, ведення судових розглядів із боржниками. За 11 років роботи КА «Трудові Резерви» стала лідером у сфері працевлаштування у Херсоні та Миколаєві. Діяльність агенції була завершена наприкінці 2012 року у зв'язку з набранням чинності новим Законом України «Про зайнятість населення», згідно з яким діяльність кадрових агенцій була заборонена.
З серпня 2012р. - Серпень 2015р. ТОВ «Полігон» (м. Херсон)
Сфера діяльності: продаж послуги «Домашній Інтернет» від Київстар
Посада: керівник відділу продажу.
Обов'язки та досягнення: Створення відділу продажу з «нуля» (промоутери, D2D, call-centre) для збільшення обсягів продажу послуги «Домашній Інтернет» компанії «Київстар» у Херсоні. Відбір та навчання персоналу, планування діяльності, фінансова звітність, взаємодія з головним офісом (м.Харків), контроль співробітників, облік, супровід та контроль заявок на підключення, проведення маркетингових активностей. За 3 роки роботи відділ продажу неодноразово виконував поставлені плани щодо підключень на 100%. Відділ визнаний одним із найкращих в Одеській філії ТОВ «Полігон». За підсумками травня 2014 року – найкращий керівник України ТОВ «Полігон». За підсумками серпня 2014 року – найкращий відділ продажу та керівник відділу подажів України ТОВ «Полігон». За підсумками листопада 2014 року – найвищий результат з продажу України ТОВ «Полігон».
З вересня 2015 р.-березень 2016 р. -торгова мережа «Господар»(Херсонська обл)
Сфера діяльності: роздрібна торгівля госп та будівельними матеріалами
Посада: керівник департаменту логістики
Обов'язки та досягнення: Управлінням відділом закупівель, відділом логістики, складом. Забезпечення мережі 15 магазинів товарів, ведення переговорів з постачальниками, формування асортименту товару. Член Правління та Бюджетного комітету мережі.
З травня 2016 р.-листопад 2016 р. - ФОП Макіївські(Херсонськ обл)
Сфера діяльності: ресторанний бізнес
Посада: менеджер з персоналу
Обов'язки та досягнення: Забезпечення трьох об'єктів організації персоналом – ресторан «Пан Атаман», кафе «Пиріг і Торт» та кондитерський цех. Пошук, наймання, навчання, адаптація, атестація персоналу даних об'єктів. Розробила та впровадила нові Стандарти роботи ресторану, а також систему Наставництва для працівників ресторану.
З грудня 2016 р.-липень 2018 р. - ТОВ «ЛДК»(Херсонськ обл)
Сфера діяльності: дистрибуція та логістика
Посада: бізнес-тренер, ВО керівник відділу управління персоналу
Обов'язки та досягнення: Виявлення потреби, розробка, проведення навчання та пост-тренінговий супровід. Розробка профілю посади та індикаторів їх визначення. Проведення оцінки персоналу за профілем посади. Розробка та проведення атестації співробітників. Розробка заходів та планів розвитку персоналу. Соціальний рекрутинг. Створення бренду роботодавця. Розробила та впровадила Положення про Адаптацію співробітників, про стажування та Наставництво.
З вересня 2018 р.-січень 2019 р. - ТОВ «ГАЗДА ПРАЙМ»(Херсонськ обл)
Сфера діяльності: роздрібна торгівля госп та будівельними матеріалами
Посада: заступник директора з управління персоналом
Обов'язки та досягнення: моніторинг Компанії, запровадження відбору персоналу за профілем компетенцій, запровадження стажування та адаптації співробітників, проведення тренінгів, робота над покращенням бренду роботодавця (у тому числі корпоративні заходи), вирішення конфліктних ситуацій різного рівня.
З березня 2019 р.-червень 2021 р. - ТОВ ЮТС(Херсонськ обл)
Сфера діяльності: продаж послуги «Домашній Інтернет» від Київстар
Посада: керівник відділу продажу.
Обов'язки та досягнення: Відбір та навчання персоналу, планування діяльності, фінансова звітність, взаємодія з власниками бізнесу, контроль співробітників, облік, супровід та контроль заявок на підключення, проведення маркетингових активностей. Сформувала команду з кількості 5 до 25 співробітників. Очолила запуск послуг «Домашній Інтернет» у місті Южноукраїнськ. Розширила продажі на м Миколаїв, м. Южноукраїнськ, м. Дніпро, м.Одеса, м. Київ.
З вересня 2021-січень 2022 р.-ФОП Глушак(м.Херсон)
Сфера діяльності: продаж телекомунікаційних послуг компанії «Воля»
Обов'язки та досягнення: Відбір та навчання персоналу, планування діяльності, фінансова звітність, взаємодія з власником бізнесу, контроль співробітників, облік, супровід та контроль заявок на підключення, проведення маркетингових активностей. Розширила продажі на м. Київ.
З лютого 2022- до сьогодн. дня – телекомунікаційна компанія(м. Херсон, м. Одеса)
Сфера діяльності: продаж телекомунікаційних та супутніх послуг компанії
Посада: керівник групи продажі м. Херсон, територіальний менеджер Південного регіону, ВО начальника відділу В2В продажів, начальник відділу В2В та В2С продажів.
Обов'язки та досягнення: Відбір та навчання персоналу, планування діяльності, фінансова звітність, взаємодія з головним офісом, контроль співробітників, облік, супровід та контроль заявок на підключення, проведення маркетингових активностей.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Особиста характеристика: цілеспрямованість, вміння працювати в команді, вміння брати на себе відповідальність, порядність, педантичність у веденні звітності та документації, вимогливість до підлеглих, вміння організувати з «нуля» та розвивати будь-який напрямок
Знання ПК: MSOffice (Word, Excel, PowerPoint)
Знання іноземних мов: intermediate
МЕТА: Самореалізація, кар'єрне зростання, стабільний та гідний дохід.
КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ:
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: