Резюме від 2 травня 2024 Файл

Наталія

Начальник, заступник начальника відділу документообігу або режимно-секретної діяльності

Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Крамінська Наталія Сергіївна
Мобільний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження:30.03.1988 р., (36 років)
Сімейний стан: заміжня, маю доньку.
Домашня адреса:м. Київ, вул. Озерна

Досвід роботи:

з вересня 2007 р. - працювала в структурі Державної пенітенціарної служби України;
з квітня 2014 - липень 2016 р. головним спеціалістом (із організації захисту секретної інформації) відділу режимно-секретної роботи в Державній пенітенціарній службі України.
Друга форма допуску до державної таємниці;

Посадові обов’язки: організація секретного документообігу в апараті Державної пенітенціарної служби України; формування секретних справ; коригування номенклатури секретних справ апарату Державної пенітенціарної служби України; перегляд грифів секретності документів, справ та носіїв; організація знищення секретних справ, термін зберігання яких закінчився; участь при перевірках Служби безпеки України.

з липня 2016 - квітня 2020 р. головний спеціаліст сектору мобілізаційної роботи та територіальної оборони Міністерства юстиції України.
Друга форма допуску до державної таємниці.

Посадові обов’язки: впровадження та реалізація заходів щодо функціонування системи оповіщення в апараті Міністерства юстиції України; участь у розробці документів мобілізаційного плану (оперативно-мобілізаційних документів) Міністерства юстиції України, у тому числі, які містять відомості, що становлять державну таємницю за окремими показниками щодо дислокації, функціонування запасних пунктів управління, формування справ сектору мобілізаційної роботи та територіальної оборони.

з липня 2020 - 30 квітня 2021 р. головний спеціаліст відділу документального забезпечення, роботи із зверненнями громадян та доступу до публічної інформації Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Маю 7 ранг державного службовця.

з листопада 2021 - травень 2023 р. провідний фахівець відділу Галузевого державного архіву Міністерства внутрішніх справ України державної установи «Центр інфраструктури та технологій Міністерства внутрішніх справ України» (кандидат на керівника режимно-секретного органу, не була призначена у зв’язку із тривалим лікарняним).
Друга форма допуску до державної таємниці.

Посадові обов’язки: створення режимно-секретного органу, організація роботи та розробка документації для функціонування режимно-секретного органу.
з травня 2023 року - по теперішній час старший інспектор відділу документообігу та організаційної роботи державної установи «Центр інфраструктури та технологій Міністерства внутрішніх справ України»
Посадові обов’язки: організація документообігу, робота з документами «Для службового користування», контроль за виконанням документів і доручень керівництва в установі, відповідальна за архівну роботу в установі.
Володіння програмами: Microsoft Office, AСКОД, Megapolis, MIA.
Освіта:
2005 - 2007 рр. Київський геологорозвідувальний технікум за спеціальністю «Діловодство» і здобулакваліфікацію референт, секретар-адміністративний (молодший спеціаліст).

у 2014 році закінчила Національну академію керівних кадрів культури і мистецтв за спеціальністю «Документознавство та інформаційна діяльність» (спеціаліст).

Мови: українська (рідна), російська (вільно), англійська (базовий рівень).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: