Резюме від 2 травня 2024 Файл

Віктория

Психолог

Вік:
43 роки
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Шмігель Вікторія Марківна
Адреса :93120, Луганська обл., м. Лисичанськ зараз територіально знаходжусь в Україні.
Контакти.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: працевлаштування.
Освіта:
2021-2022 р-н. .Луганський національний університет імені Тараса Шевченка закінчила університет за фахом Практичний психолог, соціальний робітник, соціальний педагог, маю диплом магістра ( з відзнакою)
2018-2019 р.н., Східноукраїнський університет ім.Володимира Даля,
спеціальність - Публічне управління та адміністрування, кваліфікація - магістр держслужбовець.
2016-2018р. Донбаський державний технічний університет спеціальність менеджер управління і адміністрації, кваліфікація -менеджер.
2014-2016р. Рубіжанський індустріально - педагогічний технікум спеціальність - Професійна освіта. Побутове обслуговування, кваліфікація - майстер виробничого навчання, менеджер з обслуговування населення.
Досвід роботи: з серпня 2023 року знаходилась в ЗСУ, але збираюсь звільнятися з певних причин. З березня 2023 року приймала участь в деяких проектах,а саме проект від компанії "Восток SOS" Школи вгору"також проект Табір "Я можу".
2020- по теперішній час, працюю в Лисичанському ліцеї 5 асистентом вчителя та практичним психологом.В обов'язки входить звітність щомісячних звітів, проведення індивідуальних занять , ведення графіків обліку робочого часу)
З листопада 2022р по липень 2023 р працювала практичним психологом в центрі підтримки внутрішньо переміщених осіб "ЯМаріуполь".
Маю досвід роботи психолога, як тренера для проводження групових занять, так і за потребою індивідуальних консультацій.
З квітня 2022 року працювала на волонтерських засадах працювала в Будинку Ветеранів в місті Рівному, робота полягала в психологічної підтримки родин військових, безвісти зниклих та загиблих. Працюю волонтером в центрі підтримки ВПО України з квітня 2023 року дотеперішнього часу. З листопада 2022р по липень 2023 р. працювала практичним психологом в центрі підтримки внутрішньо переміщених осіб "ЯМаріуполь".
2018-2019р.Комунальний навчальний заклад І-ІІ ступенів - ліцей «Гарант» Лисичанської міської Ради Луганської обл., вихователь групи продовженого дня.(ведення журнал групи продовженого дня, документація групи, проведення фізкультхвилинки. здійснення контролю та виконання навчального навантаження)
2019-2020р. Лисичанський промислово - технологічний коледж, заступник директора з адміністративно-господарської роботи.
(робота з первинною документацією, договорами, актами, вед
2016 – 2018р. Донбаський державний технічний університет: лаборантом - кафедри маркшейдерії, геології та геодезії.
(здійснення контролю за дотриманням працівниками факультету виконання навчального навантаження, оформлення навчальної документації , складання розкладу навчальних занять по семестрах (іншими графіками занять) на факультеті.)
Додаткова інформація: російська, українська - вільно, англійська-базовий базо, французький-базовий, впевнений користувач ПК (Microsoft Office, Word, Excel, Internet)займаюсь самоосвітою: слідкую за замінами законодавство України, вивчаю англійську мову (онлайн) в програмі Duolingo ,відвідую семінари маю сертифікати, свідоцтво (Луганський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти) підвищення кваліфікації, посвідчення вільного володіння державною мовою, хобі спорт, читання психологічної та педагогічної літератури.Маю сертифікати міжнародного зразка. Являюсь тренером методик ПТРС та арт - терапії також методики “Діти і війна”. Особливості роботи психолога з людьми які пройшли тортури та катування.Маю сертифікати з військової психології також проходжу навчання Стокгольмський протокол, Домедична допомога. Працюю з картами МАК.
Особисті якості: відповідальність, порядність, комунікабельність, стресостійкість, організаторські здібності, оптимізм, доброзичливість, легко засвоюю новий матеріал, вміння аналізувати та узагальнювати інформацію. Вважаю що навчатися повинні протягом життя.
Дата народження: 15.06.1980 р
Дата складання: 2024р

Схожі кандидати

Психолог
Інші країни, Дистанційно

Психолог
17000 грн, Інші країни, Одеса , ще 2 міста

Психолог
Інші країни, Ужгород, Дистанційно

Psychologist
Інші країни, Дистанційно

Психолог
Інші країни, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: