Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Владислав

Контент-менеджер, менеджер по продажам, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
18 років
Місто проживання:
Чорноморськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Чорноморськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Контент-менеджер

з 01.2024 по нині (3 місяці)
Фоп, Чорноморськ (Роздрібна торгівля)

Розробка креативних ідеї для приваблення уваги клієнтів, включаючи графічний контент, текстові матеріали та інші медіа-ресурси.

Обробка зображень у програмі Photoshop для забезпечення візуальної привабливості продуктів.

Опис товарів: Складання інформативних та привабливих описів для товарів, що продаються на сайті. Включення в опис характеристик, переваг та інших ключових моментів, які можуть бути корисними для покупців.

Заповнення карточок товарів: Заповнення та оновлення інформації на сторінках товарів у відповідності до стандартів компанії. Це включає усі необхідні деталі, такі як назва товару, ціна, наявність, зображення, опис, характеристики тощо.

Менеджер з продажу

з 09.2022 по 01.2023 (4 місяці)
Vega, телекомунікаційна група, Чорноморськ (Телекомунікації, зв'язок)

В Обов'язки входило
Презентація продуктів/послуг: Пояснення переваг і особливостей інтернет-послуг провайдера потенційним клієнтам, проведення демонстрацій.

Обробка запитів і консультації клієнтів: Відповіді на запитання клієнтів, надання консультацій з питань технічних характеристик, умов підключення, тарифів і т.д.

Виконання продажного плану: Планування і виконання продажних цілей, досягнення заданих обсягів продажів.

Обробка замовлень і управління продажами: Реєстрація замовлень, координація з відділом технічної підтримки для забезпечення підключення послуги.

Освіта

Відокремлений структурний підрозділ "Краматорський фаховий коледж промисловості, інформаційних технологій та бізнесу Донбаської державної машинобудівної академії

Інженер програмного забезпечення, Краматорськ
Середня спеціальна, з 2021 по 2025 (4 роки)

Знання і навички

Доброзичливість Активний продаж Стресостійкість Прямий продаж Комунікабельність Здатність до навчання Пунктуальність Робота із запереченнями Работа с контентом Работа с Фотошопом Работа с Photoshop Уверенный пользователь пк

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: