Резюме від 22 квітня 2024 Файл

Anastasiia

Помічник керівника, перекладач

Вік:
31 рік
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Рубльова Анастасія Володимирівна
Домашня адреса: м. Дніпро, просп. О.Поля 102Б, кв 35
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 20.06.1992 р.
Сімейний стан: заміжня
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
telegram: @AnaRublv

Заміщення вакантної посади:

Освіта:
2013-2014 рр. – Горлівський інститут іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет», спеціальність – «Перекладач англійської та німецької мов».
2009 – 2013 рр. - Горлівський інститут іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет», бакалавр філології, перекладач англійської мови.

Досвід роботи:

03.09.18 – 25.08.2023 – ООО «НВП «МАК», г. Дніпро (коксохімічна промисловість. Будівництво і ремонт коксових батарей).
Обов’язки:
1) Менеджер з адміністративних питань (офіс-менеджер): виконання доручень Генерального директора, реєстрація вхідної та вихідної пошти, робота зі службами кур'єрської доставки, бронювання квитків і готелів, забезпечення життєдіяльності офісу.
2) Зовнішньо - економічна діяльність (менеджер ЗЕД): переклад документів з різної тематики, включаючи технічну документацію: договори ЗЕД, інструкції, паспорти якості, сертифікати якості тощо;
узгодження договорів, банківських гарантій, акредитива з контрагентами; переговори англійською мовою з агентами іноземних країн (таких як: Єгипет, Італія, Індія);
щотижневі звіти про поточні проекти і тендери;
складання комерційних пропозицій та актів виконаних робіт з перекладом на англійську мову;
підготовка документів для дозволу на роботу (робочі візи, вид на проживання), взаємодія з міграційними агентствами;
підготовка товаросупровідних документів (інвойс, вагова специфікація, дозвіл);
взаємодія з брокером і логістом.

Досягнення: завоювала високу оцінку і довіру до моєї перекладацької діяльності з боку керівництва та колег.

19.03.18 – 20.07.18 – Monet Fashion Group, мережа бутиків, офіс-менеджер. Виконання доручень Генерального директора, сплата комунальних послуг, розподіл електронної пошти; зведення таблиць, які надає фінансовий директор; закупівля госптоварів та канцтоварів; замовлення авіаквитків; бронювання готелів в Україні та закордоном; складання наказів та графіків відряджень.
10.04.17 – 24.11.17 - ПП, м Дніпро, перекладач англійської мови. Зустріч іноземців, супровід іноземців містом, переклад з англійської на російську мову та навпаки, переклад кореспонденції.
10.03.15 – 08.04.17 – агенція знайомств “Uadreams”, перекладач англійської мови. Зустріч іноземців, супровід іноземців містом, переклад з англійської на російську мову та навпаки, переклад кореспонденції та чатів.
10.02.14 – 21.02.14 – агентство перекладів «Таск Форс», м. Київ, перекладач англійської мови. Переклад документів та статей з англійської на українську мови, та навпаки. Адаптація перекладу статей до реалій України.
01.09.12 – 11.03.13 – Агенція знайомств «Шоколад», м. Горлівка, перекладач англійської мови
15.05.12 - 30.06.12 - КП «Міжнародний аеропорт Донецьк» ім. С.Прокоф’єва, перекладач та помічник агента служби з перевезень пасажирів. Супровід пасажирів від літака до будівлі аеропорту. Інформативна допомога іноземцям та переклад з російської та української мов. Консультація іноземців щодо їх перебування у місті.

Особисті якості:
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано; доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити, дисциплінована, пунктуальна, виконавча, відповідальна.
Шкідливих звичок не маю.

Додаткові відомості:
Вільно володію англійською мовою. Німецька мова на базовому рівні.
Комп'ютер - програми Word, Excel, Internet, Power Point;
впевнений користувач ПК.

З 2020 по теперішній час є досвід у перекладі співвітчизнику віддалено. Він працює у Голландії, а я йому перекладаю під час конференц дзвінків або листи, чи смс.
Різниця з Маямі 4 години.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: