Резюме від 9 квітня 2024 Файл

Віра

Менеджер з персоналу

Вік:
50 років
Місто проживання:
Трускавець
Готовий працювати:
Львів, Тернопіль, Трускавець

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Я, Савка Віра Іванівна, проектна менеджерка, громадська діячка, тренерка, фасилітаторка.
Народилась 01 вересня 1973 року.
Громадянка України.
Освіта вища.
Посилання [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Трудова діяльність:
З 2014р. менеджерка проектів, з 2019р. тренерка з соціокультурного менеджменту та розвитку особистості, модераторка заходів, з 2023р. фасилітаторка діалогів.
З 2001р. є завідуючою бібліотеки, яку у 2016 році, завдячуючи моїй наполегливості і стійкості реалізувала проект по створенню URBAN бібліотеки м. Трускавці. З 2016 року, зарекомендувала себе як дієву кризову менеджерку. На прикладі об`єкту цієї бібліотеки показала, як можна звичайну маленьку провінційну бібліотеку-філію перетворити на успішну, сучасну, популярну та затребувану установу для дорослих, відому в країні, як сталу платформу розвитку громади, і на цій платформі реалізовувати інші соціальні проекти. Посилання [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
У 2019р. заснувала громадську організацію «Ті 100». Є головою організації з часу її заснування. Реалізували з командою організації ряд соціальних проектів, у співпраці із українськими та закордонними партнерами. Маю великий досвід проектного менеджменту, реалізації проектів та успішного звітування по результатам проектної діяльності. Все про діяльність організації
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
У 2016 організувала і до жовтня 2020р. була головою правління ОСББ «Файні газди». Маю практичні знання та досвід щодо самоорганізації співвласників житла, підтримання та функціонування мереж житлових будівель, реалізації проектів реконструкції старого житлового фонду.
З 2015р. є керівницею та модераторкою кіноклубу «Територія» Міжнародного фестивалю документальних фільмів про права людини Docudeys UA. Систематично організовую перегляди з обговоренням документальних фільмів з цієї колекції.
У 2015-2020рр. була членкинею виконкому Трускавецької міської ради. Знаю, як із середини працюють органи місцевого самоврядування, ієрархію посад та обов’язків, компетенцій та відповідальності. Тому можу ділитися досвідом щодо співпраці та налагодження партнерства з органами місцевого самоврядування.

Володію навиками лідера - здатністю керувати командою, бути прикладом для інших та мотивувати до досягнення спільної мети.
• Маю добре розвинену здатність дотримуватися графіків та дедлайнів, планувати та керувати роботою команди, вмінням керувати бюджетом та ресурсами проекту, планувати, координувати та організовувати роботу команди проекту, ефективно делегувати завдання.
• Вмію швидко та впевнено приймати рішення в ситуаціях, які вимагають термінової дії.
• Маю гнучкість та адаптивність до змін в планах проекту, вимогах та умовах, пристосовуватися до нових обставин.
• Подобається мислити творчо та інноваційно, знаходити нові підходи та ідеї для реалізації проекту.
• Досвід використання пакетів MS Windows та MS Office (Excel, Word, PowerPoint), додатків для веб-конференцій та інших електронних кабінетів.

Хобі: художниця – пишу картини олійними фарбами, майстриня з хендмейду.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: