Резюме від 24 квітня 2024

Володимир

Менеджер з соц. мереж (SMM)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з соцмереж

з 02.2020 по 12.2023 (3 роки 10 місяців)
Comforton.ks (свій магазин), Херсон (Роздрібна торгівля)

Повне ведення сторінки в інстаграмі по продажу гірлянд. Таргет, продаж, консультація, зворотній зв'язок, підтримка, пости і тд. Сезонна робота. 3 роки по 3 місяці.

Організатор

з 01.2014 по 11.2015 (1 рік 10 місяців)
Young motion trap (засновник вечірок), Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення постерів, написання постів, реклама, креатив, пошук персоналу, місця проведення вечірки, перемови з власниками. На той час не вкладаючи ні копійки збирав дуже багато людей.

Знання і навички

Креативність Розробка контент-плану Налаштування таргетованої реклами Ведення соціальних мереж Facebook Ads Manager Комунікабельність Уміння аналізувати Проведення розіграшів Adobe Photoshop

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Найважливіша інформація про мене саме тут.

Забігаючи наперед - досвід в мене зовсім-зовсім невеликий, але.

Що я можу : таргет реклама, гарний опис, продаж товарів (дірект, теплі дзвінки), підтримка, створення акцій, цікавих розіграшів, публікації в сторіс, пости (якщо вже є зображеня/відео, або щось базове можу самосітйно), створення ТТН, відправка, контроль отримання.
Якщо з деякою категорією покупців можна буде розмовляти на ти, та вставляти жарти усюди, де це буде доречно - я буду почувати себе як риба у воді :) Мій ідеал - це SMM у компанії VIZIT. ("vizit smm" у гуглі).

Чого не можу : я не людина-орекстр, яка вміє гарно все. Самий великий недолік - в мене поганий візуальний/дизайнерський погляд. Я не вмію робити ідеальну картинку. Але для цього ви мені можете надати інструменти (шрифти, палітру кольорів). Відеомонтаж на рівні 2010 року). Фотошоп - базовий рівень. Якщо вам треба матеріал для тіктоку- я можу придумати креатив, приняти участь, але монтаж - важко :( Маю доступ до преміум Canva, та до Midjourney.

Я роблю ставку на свої переваги та адекватність, але розумію, що перед іншими кандидатами я більш ніж наполовину програю мабудь, але вони не зроблять так, як я, а я - як вони :). Можна зробити супер круто і якісно- і це ніхто не помітить, а можна робити настільки погано - що це побачать усі. Наче так і працюють вірусні ролики). Але це теж треба вміти).

Загально про себе :
Амбіверт (це середнє між екстравертом та інтровертом).
Справедливість для мене – найвище.
Люблю людей, люблю спілкуватись.
Смішний (іноді дуже).
Різносторонньо розвинений, писав музику (електронну).
Шкідливих звичок немає. Займаюсь в тренажерному залі.
Вивчаю під корінь те, чим займаюся.

Ще більше про мене скаже мій Інстраграм :) у моєму резюме він вказаний, або ось @drug_dobryak

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: