Резюме від 21 квітня 2024 PRO

Анастасія

Інструктор з йоги, 15 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інструктор з йоги

з 04.2024 по нині (1 місяць)
Chi.studio, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Проведення групових та індивідуальних занять з хатха йоги.

Освіта

Київський торговельно економічний університет

Менеджмент та управління бізнесом
Вища, з 2018 по 2022 (4 роки)

Знання і навички

Уміння швидко засвоювати нову інформацію Уміння працювати в режимі багатозадачності Управління командою Саморозвиток Здатність до навчання Привітність Доброзичливість Адаптивність Комунікабельність Лідерство Цілеспрямованість Уважність Стресостійкість Професіоналізм Чесність Уміння слухати Активна життєва позиція Висока працездатність Самостійність

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

З 5 років я займалась естрадними, бальними танцями у київських сучасних колективах. Акробатика, розтяжка, класика, сучасна хореографія були моїми найкращими друзями протягом 12 років. Далі декілька років занять у тренажерному залі в поєднанні із домашніми тренуваннями, проте потім я дізналась що маю 3 протрузії у поперековому відділі хребта.
Рішуче я вирішила що зможу впоратись сама, та подолаю цей біль. Так в моє життя увійшла йога та практика асан. Я займалась 3 роки, відвідувала ретрити та стала провідником на цвяхи і цього року отримала сертифікацію 1-2 рівнів інструкторстких курсів з АДХОйоги Юрія Сулика. Також пройшла 2 курси підвищення кваліфікації.
Це самий початок моєї інструкторської діяльності, та спинятись не планую і мрію поглиблювати особисту практику та викладати йогу для людей. Можу викладати стрейчінг.
Також планую навчальння з йоги для вагітних, та пілатесу.
Всі сертифікати зможу наділити в особисті повідомлення.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: