Резюме від 27 квітня 2024 PRO

Валерій

Викладач акторської майстерності, 7 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
19 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник викладач акторської майстерності

з 06.2023 по 09.2023 (3 місяці)
Студія "ТЧК на Науці" (Освіта, наука)

Освіта

ХНУМ ім І.П. Котляревського

Театральний, акторське мистецтво драматичного театру та кіно, Харків
Незакінчена вища, з 2022 по 2026 (4 роки)

Займався на курсі Людмили Миколаївни Колчанової - доцента та викладач акторської майстерності.

Знання і навички

Режисура Вивчав систему Курбаса Вивчав систему Станіславського Працюю за методикою "Актанту" Вмію співати Спокійність Люблю книги Комунікабельність Адаптивність Саморозвиток Здатність до навчання Стресостійкість Уважність Неконфліктність Акторська майстерність Викладання Дисциплінованість Пунктуальність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Французька — середній

Додаткова інформація

Я, Левчук Валерій, маю сили та бажання стати керівником або ж викладачем в театральному гуртку. Мої роки навчання в університеті та участь у різноманітних тренінгах дали мені можливість розвити навички, які допоможуть у даній посаді.

Мій досвід і вміння включають: режисуру, акторську майстерність, сценічну мову, навички вокалу і танцю, навички сценічно-драматичної майстерності. Мої попередні роботи в театрі вже підтверджують мою здатність до організації та керівництва. ("Сон Не літньої ночі В.Шекспіра від Творчої спілки "Химери" та "Баба Прися" Павло Ар'є, "Готель між двох світами" Ерік - Емануель Шмітт від курсу Незламні)

Моя мета - не лише навчити дітей акторській майстерності, але й виховати в них любов до театру та творчості. У вашому закладі для мене важливо організувати театр або ж театральний гурток, де будуть грати вистав та пантоміми.

Дякую за увагу до моєї заяви!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: