Резюме від 11 квітня 2024 Файл

Наталія

Декларант

Вік:
39 років
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Досвід роботи:
18.01.2008 -15.12.2010 рр. спеціаліст відділу зовнішньо-економічної діяльності (декларування експортно-імпортних вантажів) ТОВ «Укртехносинтез»
2009-2010 р. робота за сумісництвом спеціалістом з декларування ПАТ «ВНДІкомпресормаш», ТОВ «Головкомпресормаш-Сервіс», ПАТ «Укрросметал»
04.01.2011- 01.12.2019 рр. інженер 2 категорії в бюро декларування вантажів (декларування експортно-імпортних вантажів) ПАТ «Сумихімпром»
02.12.2019 р. по теп.час провідний інженер бюро декларування вантажів (декларування експортно-імпортних вантажів)
2024 р паралельно, з основною роботою (декларування експортно-імпортних вантажів), робота в сфері логістики (перевезення вантажу залізничним транспортом)
Освіта:
2003-2007 рр. Сумський національний аграрний університет Спеціальність:менеджер зовнішньо-економічної діяльності
Професійні навички:
маю кваліфікаційне посвідчення митного брокера (видане Сумською митницею); робота з програмою MDOffice, QDPro (програми для декларування вантажів); робота з програмою АС «МЕСПЛАН» та АС Клієнт УЗ (програми для роботи з УЗ: формування планів на перевезення та створення залізничної накладної)
Особисті якості: активна життєва позиція, цілеспрямованість, комунікабельність,відповідальність, оперативність,здатна швидко навчатись

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: