Резюме від 13 квітня 2024 Файл

Борислав

Менеджер з логістики

Вік:
40 років
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Безсмолий Борислав Борисович

Ціль: працювати в дружній та згуртованій команді фахівців
Дата народження: 03 серпня 1983 р.
Громадянство: Україна
Адреса: м. Кропивницький, проспект
Університетський буд.23 кор.1 кв.50
Моб. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейний стан: одружений
Діти, рік народження: дві дитини, 2008 та 2014 р.р. народження
Освіта: вища, 2000 - 2005 роки навчання, «Кіровоградський інститут регіонального управління та економіки», економіст «облік і аудит».
Досвід роботи: - 2004 по 2008 роки ДП «Управління по експлуатації адміністративних будинків податкових органів Кіровоградської області»- 2008 по 2017 - Державна фіскальна служба у Кіровоградській області, головний державний ревізор-інспектор. Адміністрування, оподаткування, ліцензування та перевірки суб’єктів господарювання фізичних і юридичних осіб, в т.ч. які здійснюють господарську діяльність у сфері виробництва та торгівлі спиртом, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, нафтопродуктів. Здійснював контроль за своєчасністю, достовірністю, повнотою визначення податкових зобов'я­зань, сплатою платниками податків.
- 2017 по 2018 ТОВ «Імперія Агро», фахівець з безпеки. Перевірка контрагентів - суб’єктів господарювання на предмет реального сектору економіки та платоспроможності в цілому. - 2018 по 2019 ТОВ «Спринтер Схід», агент комерційний. Просування продукції компанії ТОВ «Чумак»- 2019 по 2024 ТОВ «BS Dream», менеджер транспорту (логіст) по Європі. Контроль за оплатою доріг та тунелів, економія проїзду по оплаті доріг. Доставка вантажів згідно контрактів.
Робота з документообігом різного напрямку. Знання податкового та ін. законодавства України. Досвідчений користувач «ПК»: MS Office: Word, Excel, Outlook, Internet та ін.
Додаткова інформація: можливість відряджень, гнучкого розпорядку дня. Водійське посвідчення категорій «А», «В», «С», «Е». Володіння мовами: українська (рідна), російська (вільно), англійська мова (початковий рівень).
Ділові якості: відповідальність, сумлінність, надійність, вміння працювати з конфіденційною інформацією, активна життєва позиція в т.ч. участь в організаційних заходах, вміння працювати в команді, працювати з людьми та організовувати їх роботу, швидке засвоєння напрямку роботи, можливість в будь-який час замінити будь-якого працівника в працюючій сфері. Шкідливі звички (вживання алкоголю, тютюну) відсутні.

Схожі кандидати

Менеджер по логистике
Кропивницький, Дніпро , ще 2 міста

Менеджер з логістики
15000 грн, Кропивницький, Дистанційно

Менеджер з логістики
Кропивницький

Менеджер з логістики
11000 грн, Кропивницький, Знам'янка

Менеджер з закупівель, логістики, керівник
Кропивницький

Логіст
25000 грн, Кропивницький

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: