Резюме від 14 квітня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10611784

Помічник директора

Місто:
Ужгород

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Ольга Томашевська
Я у соцмережах: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телеграм @Berkana_13
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Найголовніше про мене:
• Товаришую з часом: дедлайни, успішна організація зустрічей, виконання поставлених завдань, складання графіку та чітке його дотримання – це про мене.
• Товаришую з форс-мажорами: сталася відверта халепа? Не дізнаюся, хто винен, працюю над тим, щоб халепу усунути та ліквідувати. Якщо халепа занадто велика – змушую її мінімізуватися.
• Грамотно та чітко організовую підлеглих та моніторю якість поставлених для них завдань.
• Грамотно та чітко спілкуюся у письмовій формі (всі ми знаємо, скріни не горять).
• Намагаюся досягати поставленого результату завжди. Кайфую від того, що навпроти прописаних пунктів пишу done ѵ
• Пунктуальна. Хіба метеорит увірветься і перекриє дорогу до роботи.

Досвід роботи:
З жовтня 2023 року – регіональна асистентка напрямку психічного здоров’я та психосоціальної підтримки Товариства Червоного Хреста України у Закарпатській області
Обов’язки:
1. Підготовка та відповідне оновлення плану заходів з ПЗПСП на місцях, гарантування доступу до плану для волонтерів і співробітників, залучених до діяльності в умовах реагування на збройний конфлікт в Україні.
2. Координація діяльності лідерів волонтерів ПЗПСП в обласному центрі та районах.
3. Здійснення первинної комунікації з потенційними волонтерами напряму ПЗПСП, відповідальність за підготовку документів для волонтерів (в т.ч. посвідчення волонтерів) та ведення бази даних волонтерів напряму ПЗПСП.
4. Розповсюдження інформації щодо заходів з ПЗПСП серед потенційних отримувачів послуг.
5. Відповідальність за розповсюдження інформаційно-просвітницьких матеріалів з ПЗПСП серед населення, а також наявність цих матеріалів на місцях в області.
6. Забезпечення підготовки та наявність всіх необхідних матеріалів для проведення заходів з ПЗПСП, тренінгів (в тому числі на місцях).
7. Організація тренінгів, зустрічей, семінарів.
8. Фасилітація наживо та онлайн інформаційних сесій з лідерами волонтерів у районах та м. Ужгород, моніторинг їх роботи. Отримання звітної документації та перевірка її в кобоформах. Написання щомісячного описового звіту на основі звітів з районів.
9. Сприяння збору статистичних даних про отримувачів послуг, в тому числі збирання та реєстр списків учасників заходу, заповнення журналу обліку отримувачів послуг та інші.
10. В співпраці з фахівцем з комунікацій висвітлення діяльності обласної організації з ПЗПСП в соціальних мережах.
11. Сприяння проведенню опитувань отримувачів та збору зворотного зв’язку.
12. Надання регіональному координатору з ПЗПСП статистичних даних для щомісячного звіту.
13. Інша діяльність задля ефективного задоволення потреб з ПЗПСП в області в умовах реагування на збройний конфлікт.
Також була помічником директора меблевої фірми, в обов’язки якої входило складання графіку зустрічей директора з клієнтами, спілкування з клієнтами наживо, онлайн та по телефону.
Копірайтерка від першої літери абетки до останньої: рекламне оголошення з визначенням ЦА? Легко! Пост в соцмережі з тригерними запитаннями? Просто! Звіт? Що може бути цікавіше?
Викладала дітям основи Смм на гуртку у Закарпатському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді. Тому ведення соцмереж є одною з улюблених справ.

Освіта
Ужгородський Національний Університет (Ужгород), рік закінчення: 2003 Факультет: філологічний, спеціаліст (українська література)
Курси, тренінги, сертифікати: Ужгородський Національний Університет, рік закінчення: 2003 Психологія, соціальна психологія
Курс СММ та таргет: 2020 СММ-агенція «Я Ідея»
Онлайн курси: Genius. Space Смм 2021
Курси копірайтингу від Єви Висоцької: 2022
Тренінги: Психосоціальна підтримка в умовах НС, Перша допомога, тренінг з волонтерського менеджменту, тренінг з навичок діалогових практик (медіації) 2022
Prometheus Англійська мова для початківців 2024

Додаткова інформація та проєкти поза основною роботою
Маю водійські права кат. В. Волонтерю з 2014 року. Активна членкиня громадських організацій: «Рух підтримки закарпатських військових», «Щасливі діти», «БУР». У рамках волонтерства на користь військових допомагала у створенні локацій, організації та проведенні різноманітних заходів. Створила благодійну сторінку «Творити щоб жити» для Ладижець Ольги зі збору коштів у боротьбі з раковим захворюванням, вела її, була співорганізаторкою «Території щастя». Виручені кошти від цього благодійного заходу теж пішли на допомогу Ользі Ладижець. Створила і вела декілька подібних благодійних сторінок для людей, хворих на онкологічні захворювання. Маю досвід літературного редактора, а також упорядника словника та методологічного посібника.

Хобі та інтереси
Саморозвиток – двигун кожної особистості. Тому віддаю перевагу неформальній освіті. Якщо омріяне місце роботи потребує нових знань та навичок, готова за короткий час заповнити прогалини у знаннях. Практикую медитації та духовні практики. Вони допомагають тримати баланс, дотримуватись дедлайнів, створюють нові можливості і чудових людей навколо.
Готовність до переїзду:
Розмір заробітної плати вирішує все!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: