Резюме від 29 квітня 2024

Валентина

Кондитер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кондитер

з 08.1992 по 04.2024 (31 рік 8 місяців)
Все для людей, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Випічка,сбірка і декорування.
Торти: Шоколадний мус англійський,вишневий торт,вафельний, бісквітні з кюлі,конфі та мусом ягідно- фруктовим, Єстерхазі( моя розробка) ,Наполеон,Прага,Моркв'яний,Медовий,Спартак,Мусові торти, львівський сирник ,три шоколада( мус) ,Шоколадний,Київський, Карпати із заварного тіста, Снікерс, Шоколад- карамель, ягідні тарти, ягідний торт бісквіт Джаконда та мусом,Червоний оксамит, Фісташковий і т.д..
Меренговий рулет,А.Павлова,безе,безе на паличці,зефір, тірамісу, брауні, льодяники,Мусові,веган- десерти, червоний оксамит,випікання трубочок вафельних,горішки випікання, десерти на виніс, лимонні тарти з меренгою, заварні тістечка: єклери різноманітні, Шу кракеленом з кремами( моя розробка ,лимонним курдом,кюлі,солоною карамеллю та ванільні), заварне кільце ( моя розробка, лайм,шоколад,лимон, ягідне,.
ваніль,фісташка), профітролі( моя розробка), нарізні тістечка, морозиво, картопля,кейк попси.
Капкейки шоколадні та ванільні.
Пироги моєї розробки: груша дорблю,яблучний,вишня,абрикос та інші,кіші різноманітні,тарти з кремом та ягідним декоруванням.

Декорування тортів та десертів на вітрину.
Цукерки трюфель Чай coy cen -апельсин/ ром-роялтин / жасмін-фісташка.
Солона карамель,лимонний курд,кюлі,муси,компотє, конфі,дзеркальна глазур,франжипан, роялтін,пралінє, Креми: заварний на маслі,
заварний на вершках, англійський заварний крем на білому шоколаді, крем чиз, Креми на маскарпоне, Шарлот.Круасани з франжипаном, крафіни,слойка з кремом та фруктово/ягідні, круасани шоколадні та ягідні.
Шукаю роботу лівий берег,якщо правий- не далі Звіринецької ст метро.

Знання і навички

Доброзичливість Здатність до навчання Акуратність Витривалість Контроль якості продукції Виготовлення кондитерських виробів Пакування готової продукції Креативність Випікання Комунікабельність Робота в команді Знання правил зберігання продуктів Контроль залишків Робота з дзеркальною глазурʼю Оформлення вітрини

Додаткова інформація

Шукаю роботу м. Київ,лівий берег

Схожі кандидати

Кондитер, пекар
Київ, Інші країни

Пекар
Київ

Кондитер
30000 грн, Київ

Кухар, кондитер
Київ

Повар, кондитер
Київ

Кондитер, шоколатьє
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: