Резюме від 24 квітня 2024

Артем

Помічник юриста

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
18 років
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний університет "Запорізька Політехніка"

Юридичний факультет "Право"
Незакінчена вища, з 2023 по 2027 (4 роки)

Знання і навички

Зосередженість

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Доброго дня! Мене звати Пахомов Артем, я студент першого курсу за спеціальності «Право» у Національному університеті «Запорізька Політехніка». Я б хотів здобути цінний для мене досвіт та поглибити свої знання в юридичній сфері, гадаю, що Ви допоможете мені. Досвіду роботи у мене поки немає, але є інші переваги.
Я з неабияким яким ентузіазмом та відданістю поринув у світ юриспруденції, вивчаючи такі фундаментальні дисципліни, як теорія держави і права, судові та правоохоронні органи України, основи римського приватного права, а також вдосконалюю свої навички володіння українською та англійською мовами.
Маючи аналітичний склад розуму та прагнучі до нових звершень і знань, я щиро зацікавлений у можливості пройти дистанційну навчальну практику. Я переконаний, що ця можливість стане безцінним досвідом на моєму шляху до становлення професійного юриста та допоможе мені поглибити свої знання у юридичній сфері.
Я швидко адаптуюся до нових умов та з відповідальністю ставлюся до будь-яких завдань. Володіючи українською мовою та англійською мовою на рівні B1, я готовий до викликів та налаштований на плідну співпрацю.
Буду вдячний за надану мені можливість дистанційно пройти навчальну практику. Я впевнений, що отриманий досвід стане міцним підґрунтям для подальшого професійного зростання та кар'єрного успіху.
З найкращими побажаннями,
Пахомов Артем

Схожі кандидати

Помічник адвоката, юрист, юридичний контент, копірайтер, рерайтер
15000 грн, Дистанційно

Помічник юриста
Дистанційно

Помічник юриста
5000 грн, Дистанційно

Помічник юриста
Дистанційно

Помічник юриста, керівника
10000 грн, Дистанційно, Кременчук

Юрист, помічник адвоката
Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: