Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Світлана

Інженер з ремонту

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер з ремонту

з 10.2016 по нині (7 років 7 місяців)
ПРАТ «Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат», Кривий Ріг (Гірнича промисловість)

Працюю інженером з ремонту в цеху Управління якості. В мої обов’язки входить формування щорічного Бізнес Плану на постачання тмц для ремонту обладнання, будівель та закуповуваних послуг від підрядних організацій, робота в системі SAP, формування замовлень на закупівлю тмц та послуг, контроль своєчасного постачання їх, своєчасне списання тмц та закриття АВР підрядників, контроль за виконанням робіт підрядників та робіт ремонтним персоналом свого цеху. Приймаю участь в формуванні інвестиційних проектів. Оформлюю документи в вищі інстанції.

Інженер-еколог

з 04.2001 по 10.2016 (15 років 6 місяців)
ПРАТ «Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат», Кривий Ріг (Гірнича промисловість)

Працювала інженером-екологом в Лабораторії охорони навколишнього природного середовища (ЛОНПС). В підпорядкуванні мала групу лаборантів, здійснювала контроль за роботою лаборантів, проводила моніторинг вимірів, приймала участь в екологічних аудитах, в перевірках підприємства Екологічною інспекцією. Робила документи в вищі інстанції. Була в кадровому резерві на заміщення начальника групи охорони повітряного басейну ЛОНПС.

Освіта

Криворізький технічний університет

Прикладна екологія, інженер-еколог, Кривий Ріг
Вища, з 1996 по 2001 (5 років)

Знання і навички

Впевнений користувач ПК, системи SAP, пакета MS Office. Вмію працювати в інтернеті, знаходити потрібну інформацію. Уважність Акуратність Чесність Бажання вчитися і розвиватися Дисциплінованість Неконфліктність Висока працездатність Адаптивність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: