Резюме від 28 квітня 2024 Файл

Юлія

Адміністратор

Вік:
23 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Карпович Юлія Євгеніївна
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Вік – 22 роки
м. Вінниця
Освіта
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, Магістр менеджменту, Менеджмент в юридичній діяльності, 2024 рік
Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського, Магістр, Міжнародні соціальні проекти та волонтерська діяльність, 2024 рік
23-24.11.2023 року взяла участь у роботі ХІІ Міжнародної науково практичної конференції «Соціальна робота у глобальному та національному вимірах: виклики, загрози, перспективи розвитку» (15 годин, 0,5 кредиту ЄКТС) Сертифікат № ХІІ – 063/2023
31.05.2023 року взяла участь у ІІ Всеукраїнській науково – практичній інтернет- конференції «Управління персоналом у системі менеджменту організацій: тенденції та перспективи розвитку» та опубліковано тези у збірнику матеріалів цієї конференції.
Захистила магістерську дисертацію на здобуття ступеня магістра «Управління діяльністю органів суддівського самоврядування»
Захистила магістерську дисертацію на здобуття ступеня магістра «Застосування тренінгових технологій для профілактики конфліктів у взаємодії «соціальний працівник – клієнт»

Українська рідна

Впевнений користувач ПК

Особисті якості: енергійна, ініціативна, відповідальна, комунікабельна, цілеспрямована, креативна. Маю хороші управлінські та організаторські здібності, аналітичний склад розуму, стратегічне мислення, орієнтована на результат. Життєва позиція лідера. Швидко адаптуюся до нової специфіці роботи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: