Резюме від 3 травня 2024 Файл

Роман

Керівник проєктів девелопменту, служби погоджень

Вік:
14 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Буркацький Роман
Ел. адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід.
01.2024р. – 03.2024р. ТОВ «ЕОН ДЕВЕЛОПМЕНТ» (девелопмент), менеджер проєктів.
Основні функціональні обов'язки:
• Супроводжував етап формування пакету проєктів нової девелоперської компанії в питаннях оцінки наявних та перспективних активів компанії щодо їх відповідності містобудівному законодавству, оцінки можливих ризиків та шляхів реалізації проєктів в цілому.

02.2014р. – 07.2023р. ПрАТ «Нерухомість столиці» (НЕСТ) (девелопмент / будівництво), керівник проєктів.
Основні функціональні обов'язки:
Керівав девелоперськими проєктами та супроводжував окремі етапи за наступними напрямами:
• Ініціація нових девелоперських проєктів (збір та аналіз даних, розробка варіантів забудови та стратегій розвитку, графіків робіт та фінансових моделей, впорядкування взаємовідносин серед учасників проектів).
• Оформлення землі та прав власності на об’єкти нерухомості. Супроводжував оформлення оренди землі (від розробки та погодження землевпорядної і пам’яткоохоронної документації в органах КМДА, Київради, Мінкульту та ДЗК до прийняття рішення Київради про передачу та оформлення оренди), а також реєстрацію прав на нерухомість (в т.ч. шляхом приватизації, після зміни призначення будівель та ін.).
• Розробка та погодження проєктної документації на об’єкти будівництва (реконструкції, реставрації). Керував 3 проєктами на стадіях від розробки концепцій, отримання вихідних даних (містобудівні умови, ТУ, геологічні, геодезичні, проведення археологічних досліджень) до розробки та погодження пам’яткоохоронної документації та проєктної документації в цілому.
• Проведення підготовчих робіт (оформлення дозвільних документів, огородження майданчиків, знесення будівель, інженерії та зелених насаджень).
• Взаємодія з державними установами, органами КМДА та Київради, підприємствами, організаціями з питань, що стосуються проєктної та дозвільної документації, оформлення правовстановлюючих документів, врегулювання спірних питань із контролюючими органами та громадськістю (активістами) по проєктах та окремих питаннях компанії.
• Планування та бюджетування по проєктах (графіки, бюджети, звітність).
• Адміністративно-господарський супровід проєктів (забезпечення майданчиків необхідним, відстеження-закриття запитів/скарг по проектах в органах влади, облік корпоративних прав, судових справ, фінансова та господарська звітність і т.п.).

02.2009 – 02.2014р. ТОВ "ВМТ ДЕВЕЛОПМЕНТ" (девелопмент), менеджер проєктів.
Основні функціональні обов'язки:
• Супроводжував 8 девелоперських проєктів компанії на різних етапах по напрямах:
- Відведення земельних ділянок під будівництво комерційних об'єктів.
- Отримання вихідних даних для проєктування, розробка та погодження проєктної документації.
- Оформлення дозвільної документації на будівельні роботи і т.д.
• Реалізував 7 проєктів приватизації комунальних об’єктів нерухомості від підготовки правовстановлюючих документів та проєктів рішень Київради до викупу та продажу.
• Приймав участь в розвитку мережі МАФів та купівлі-продажу об’єктів нерухомості компанії в Києві та області.
• Взаємодіяв з ключовими особами міської та районних адміністрацій Києва, комісіями Київради, департаментами КМДА та підприємствами з питань власності, землекористування, містобудування та ін.
• Як заступник директора з нерухомості КП «Галерея Лавра» відповідав за експлуатацію та здачу нерухомості підприємства в оренду, взаємодію з КМДА, проєктними та будівельними організаціями з земельних питань та реконструкції.

08.2008 – 12.2008р. ТОВ «Київ Сіті Девелопмент» (девелопмент), керівник проєктів.
Основні функціональні обов'язки:
• Розвивав 3 проєкти будівництва багатофункціональних комплексів у м. Києві на етапах приватизації нерухомості, оформлення землі, розробки проєктної докуменації.

04.2007 - 08.2008р. ТОВ «Корпорейт Проперті Інвестментс» (девелопмент), керівник проєктів.
Основні функціональні обов'язки:
• Розвивав 5 проєктів будівництва адміністративних та житлових комплексів в м.Києві та Запоріжжі на етапах покупки і приватизації нерухомості, оформлення земельних ділянок, розробки проєктної документації і подальшого продажу активів.

10.2005 – 04.2007р. ТОВ «КРП «Київ-Донбас» (девелопмент), аналітик, менеджер проєктів.
Основні функціональні обов'язки:
• Аналіз інвестиційних задумів девелоперських проєктів та супровід окремих етапів проєктів в частині взаємодії з органами КМДА та підприємствами з питань власності, землі, містобудування та ін. В якості менеджера реалізував проєкт реконструкції вбудовано-прибудованого комерційного приміщення зі зміною його призначення.

Освіта
Київський Національний Економічний Університет ім. В. Гетьмана, факультет економіки та управління підприємствами.
Ряд спеціалізованих тренінгів з управління будівельними проєктами, семінарів щодо проєктів реставрації нерухомих пам’яток, застосування BIM-технологій в проєктуванні та ін.

Інші знання та навички:
- впевнений користувач ПК (MS Office, MS Project і т.п.).
- українська, російська мова – вільно, англійська - середній рівень (Intermediate).
- керую автомобілем, маю власний.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: