Резюме від 18 квітня 2024 Файл

Сергій

Офіцер з морально-психологічного забезпечення

Вік:
57 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме.

КУЗЬМИЧ Сергій Ігорович, 56 років.
Капітан.
Контакти: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (Signal, WhatsApp…)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

• З червня 2023 заступник командира роти з морально психологічного забезпечення навчальної роти 180 окремого навчального батальйону (в.ч. А4463) в якому надається навчання по програмі Базової загальної військової підготовки (ВОС 100).
• Неодноразово виконував обов’язки командира роти.
• Нештатний спеціаліст по зв’язках з громадськістю в батальйоні.
• Неодноразово отримував заохочення, зокрема грамоту від командувача сил ТРО, а також медаль «За вірну службу» ІІІ ступені.

• З 5.10.2022 по 09.06.2023 заступник з МПЗ командира роти резерву сержантського складу. Працював з обмежено придатними військовослужбовцями що очікували посади для служби після отриманих поранень. Фактично це означало психологічну допомогу, налагодження комунікацій з керівництвом, вирішення та профілактика конфліктних питань.
Сприяв організації психологічної допомоги великої групі військовослужбовців інших рот, що знаходились в частині після важких бойових дій волонтерською групою професійних психологів.
• У квітні 2023 проходив навчання у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка та отримав свідоцтво о виконанні програмі підвищення кваліфікації з питань організації заходів психологічної роботи з військовослужбовцями ЗСУ.

• З 13 червня 2022 заступник з МПЗ командира роти резерву офіцерського складу у військової частині А4463.
Специфіка полягала в роботі з офіцерами в званні від молодшого лейтенанта до полковників, які очікували посади в інших частинах. Все це вимагало нестандартних рішень в управлінні, особливої уваги до кожного, психологічної допомоги та роз’яснювальної роботи як з самими офіцерами резерву, так і з керівництвом частини.

• З 05.05.2022 офіцер у розпорядженні командира батальйону в.ч. А 7303

• 24.02.2022 звернувся в Бориспільський РТЦК та СП, та був зарахований у розпорядження командира 137 окремого батальйону 114-й окремої бригади територіальної оборони (в.ч. А7303). Виконував обов’язки стільця.

• Освіта вища. У 1989 році закінчив Сімферопольське вище військово-політичне будівельне училище. По 1991 рок служив у Шляхобудівельних військах на посаді заступника командира роти з політичної роботи. Звільнився за власним бажанням.

Досвід роботи до війни.

З 2014 році заснував дитячу творчу студію з проектного виховання, співпрацював з дитячими закладами інноваційних форм навчання.
З 1997 журналіст, фотокореспондент , до 2014 року член Спілки журналістів України.

Одружений.
Дорослі діти: син, донька.
Навички.
Впевненість в роботі з людьми. Здібності позитивного впливу. Творчий неформальний підхід до завдань.

Особисті якості.
Ввічливий, делікатний, але наполегливий в досягнені результату. Небайдужий та ініціативній. Підтримую фізичну форму, шкідливих звичок не маю.
Володію актуальними комп’ютерними програмами, професійною фототехнікою та необхідними програмами Adobe.

Можу займати посади згідно морально ділових якостей. Маю власний погляд та принципи в роботі з підлеглими.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: