Резюме від 18 квітня 2024 Файл

Марина

Фахівець зі страхування

Вік:
51 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Старосельцева Марина Григорівна
Адреса: м. Київ, Харківське шосе, б.19-А кв. 512
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адреса ел. пошти: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 29 січня 1973 рік
Освіта
Закінчила Донецький Державний Технічний Університет, у 1995 р. , за спеціальністю «геологічна розвідка, пошуки та зйомка МПІ»; Донецькій Національний Технічний Університет у 2001 р. за спеціальністю «фінанси та банківська справа»; маю сертифікат про навчання на курсах з перестрахування та андеррайтингу.
Кваліфікація
Економіст- фінансист, страховик, топ- менеджер.
Досвід роботи
Інженер геологічної служби ОП «шахта імені А. Ф. Засядька» 7 років; економіст фінансово- аналітичного бюро ВАТ «Точмаш» 1 рік; керівник Донецької дирекції страхової компанії «ІнтерТрансПоліс» (медичне страхування працівників і пенсіонерів Донецької та Луганської залізниць) 2,5 року; директор регіонального управління страхової компанії від Укрзалізниці «Нафтогазстрах» (медичне страхування працівників і пенсіонерів Донецької та Луганської залізниць) 2 роки; економіст видобувного підприємства «УкрКаолін» 4 місяці; Заступник голови правління страхової компанії ПРАТ «Страхові Гарантії» 8 років; заступник директора з економіки ТОВ «Євро Ресурси» (вугільна промисловість), 1,5 років; ФОП (займалася інвестиціями в нерухомість, пошуком об’єктів офісної нерухомості, контролювала виконання ремонтів. З початку війни безробітна.
Набуті навички
Знання ПК (Word, Excel і тощо), вміння контролювати фінансову звітність, аналізувати фінансову документацію, розрахунок економічних показників, аналіз економічної діяльності підприємства, розрахунок собівартості, складання кошторису витрат, бюджетування підприємства на рік. Квартал, розробка мотиваційних заходів, організація системи внутрішньої фінансової звітності підприємства, контроль та управління фінансовими ресурсами, ведення роботи з банками, фінансове бюджетування і бізнес планування. Також знання страхової справи, розрахунок страхових тарифів, робота та знання програм медичного страхування, ризикового страхування, страхування агро-ризиків, організація представництва, відділення або страхової компанії з нуля, знання нормативної законодавчої бази СК, складання річних бюджетів, планів та прогнозів роботи СК, знання андеррайтингу, перестрахування, величезний досвід роботи з українськими та зарубіжними перестраховиками, брокерами, досвід залучання клієнтів, активний продаж страхових послуг, маю досвід написання правил і програм зі страхування, договорів, затвердження їх контролюючими органами. З питань медичного страхування: організація співпраці СК з медичними установами, проведення переговорів з керівництвом медичних установ з приводу укладань договорів з СК. Контроль з приводу виконання умов страхування, Досвід роботи з Укрзалізницею. Маю досвід керівництва колективом чисельністю 50 осіб. Досвід рішення адміністративних, господарських, соціальних питань колективу. Досвід праці з державними, контролюючими органами на рівні міста, області. Вміння працювати з агенціями нерухомості, знаходити цікаві об’єкти з приводу інвестування, оренди не житлових приміщень.
Особисті якості
Сильне бажання працювати, швидке навчання в процесі праці, ініціативність, самостійність у прийнятті рішень, організаторські здібності, грамотність, гарна дисципліна, комунікабельність, висока стійкість до стресів, здатність сприймати та обробляти великі обсяги інформації, вміння працювати в автономному режимі.
Захоплення та хобі
Займаюсь спортом, плаванням, читаю багато різної літератури (особливо історичної), дуже подобається подорожувати, захоплююсь автомобілями (за кермом авто майже 31 рік).
Додаткові відомості
Розлучена, маю дочку (15 років), маю особисте авто, постійно живу в Києві, маю особисту нерухомість в місті Київ, готова до переїзду в інше місто.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: