Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Марина

Бухгалтер, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
62 роки
Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер( єдиний )

з 10.2020 по 11.2022 (2 роки 1 місяць)
ТОВ "САРМАТ-ГЕОЛОГІЯ", Нововоронцовка (Харчова промисловість)

Віддалений доступ з Кривого Рогу. Ведення бухгалтерського та податкового обліку в 1С8.3: виробництво, орендні операції, загальна система оподаткування, ПДВ, єдиний податок юр. осіб та ФОП, зарплата, кадри, банківські операції через УкрСиббанк, ПУМБ, Аваль, договора, здавання звітності через програму "МЕДок". Допомагала директору в веденні 3 юр. осіб та 2 ФОП

Бухгалтер

з 06.2020 по 09.2020 (3 місяці)
ФОП Загребельний П.Н., Кривий Ріг (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення виробничих операцій в управлінському обліку в 1С 8.3: виготовлення та продажа фотошпалери, натяжних стель, фресок, єдиний податок ФОП, кадри, зарплата, щомісячна інвентаризація, банківські операції через Приватбанк. Допомога в веденні ще одного ФОП.

Бухгалтер

з 03.2020 по 06.2020 (3 місяці)
ТОВ "Укрбудактив", Кривий Ріг (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Працювала на час карантину. Віддалений доступ. Бухгалтер єдиний: ведення податкового обліку в 1С 7.7, 8.3, реєстрація податкових накладних в програмі "МЕДок", нарахування зарплати, клієнт-банк Приват24, УкрСиббанк, звірки з контрагентами, звітність по ЄСВ, ПДВ, статзвітність.

Безробітна

з 03.2019 по 03.2020 (1 рік)
Криворізький центр зайнятості, Кривий Ріг (Державні організації)

Шукаю роботу бухгалтера в малому та середньому бізнесі, ФОП. Досвід роботи 28 років.

Бухгалтер єдиний

з 07.2018 по 03.2019 (8 місяців)
ФОП Мусиенко Н.А.; ФОП Вулич Д., ТОВ "Торговий дім "ЕКО", ТОВ "Санлука", Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку в 1С 8.3 та 1С:7.7: загальна система оподаткування, єдиний податок ФОП, зарплата, банківські операції Ощадбанк, Приватбанк, Таскомбанк, здавання звідності через програму МЕДок, кадри, проведення інвентаризацій. ФОП та юр. особи припинили свою діяльність.

Бухгалтер с функциями главного бухгалтера

з 01.2018 по 07.2018 (6 місяців)
ПП "АЛЬФА-ДАР", Кривий Ріг (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Бухгалтер єдиний з функціями головного: ведення бух. та податкового обліку в 1С:7.7 та 8.2, реєстрація податкових накладних в МЕДок, нарахування зарплати, Приват24, звірки з контрагентами, звітність по податку на прибуток, ЄСВ, ПДВ, стат. звітність. Несвоєчасна виплата зарплати.

Бухгалтер

з 05.2016 по 12.2017 (1 рік 7 місяців)
ФОП Марченко С.М.; ФОП Коваленко И.В., ФОП Ситіна Т.М., Кривий Ріг (Роздрібна торгівля)

Ведення податкового обліку в 1С: 7.7, банківські операції Приватбанк, здача звітності через програму МЕДок, кадри, зарплата, проведення інвентаризацій. Дуже маленька зарплата.

Бухгалтер єдиний

з 03.2016 по 11.2018 (2 роки 8 місяців)
ФОП Пархоменко В.Н.; ПП "Прогрес КР", Кривий Ріг (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення податкового обліку у ФОП: книга доходу, звітність, облік діяльності в 1С:7.7, нарахування зарплати, робота з фін. установами, діловодство. В 2019 закрито. По юр. особі: ведення бух. та податкового обліку в 1С: 8.3, реєстрація податкових накладних в програмі МЕДок, нарахування зарплати, банківські операції Приват24, звірка з контрагентами, звітність з податку на прибуток, ЄСВ, ПДВ, стат. звітність. Затримка зарплати на 3 місяці.

Бухгалтер

з 11.2013 по 04.2016 (2 роки 5 місяців)
ТОВ "РИФ", Кривий Ріг (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Підробляла бухгалтером-фрілансером по договорам ЦПХ. Ведення бухгалтерського та податкового обліку, кадровий облік, участь при складанні договорів. Програма 1С:7.7. Підприємство закрито.

Головний бухгалтер ( єдиний )

з 12.2011 по 11.2013 (1 рік 11 місяців)
ПП "Інжбудсервис", Кривий Ріг (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Діяльність підприємства будівельно-монтажні роботи на об'єктах "АрселорМіттал Кривий Ріг". Вдосконалила знання по веденню бухгалтерського та податкового обліку в будівельній діяльності, в кадровій справі та участі в складанні договорів. Відновлення бухгалтерського та податкового обліку. Програма 1С:7.7. З грудня 2012 року на підприємстві простій.

Приватний підприємець

з 11.2003 по 08.2010 (6 років 9 місяців)
Приватне підприємництво, Кривий Ріг (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

З 2003 р. займалася приватним підприємництвом у сфері бухгалтерського та податкового обліку з усіх видів діяльності. Навчила двох молодих спеціалістів ведення бухгалтерського та податкового обліку. Удосконалювалась у кадровій справі.
Співпрацювала з аудиторською фірмою "Форум" як бухгалтер-експерт: проведення аудиторських перевірок підприємств гірничо-металургійного комплексу. Набула навичок аудиторського підходу до бухгалтерського та податкового обліку.
Співпрацювала з рекрутинговою фірмою "Анкор Персонал Україна": нарахування заробітної плати фінансовому підприємству. Вивчила бухгалтерський облік фін. підприємства з нарахування заробітної плати та навчилася працювати у програмі БОСС-Кадровик зарплата. Закрила діяльність через законодавство щодо моніторингу у 2010 році.

Освіта

Київський інститут народного господарства ім. Д.С. Коротченко

Факультет - економічний, спеціальність - економіст торгівлі, м. Київ
Вища, з 1982 по 1987 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Інститут підвищення кваліфікації і перепідготовки кадрів, кадрова справа

2011

Знання і навички

Пунктуальність Стресостійкість Відповідальність Працьовитість 1С:Бухгалтерія Клієнт-Банк M.E.Doc MS Excel Знання ПКУ Бухгалтерський облік (роздріб) Ведення кадрового обліку Неконфліктність Ведення первинної бухгалтерської документації Бухгалтерський облік (будівництво) Бухгалтерський облік (гурт)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Маю досвід роботи ведення бухгалтерського та податкового обліку на підприємствах торгівлі, громадського харчування, готельних послуг, будівельних та виробничих підприємств, а також є досвід аудиторських перевірок, ведення кадрового обліку, нарахування зарплати та звітності із зарплати, укладення договорів. Можу працювати за сумісництвом, не повний робочий день, на віддаленому доступі.
Комп'ютерні навички
Впевнений користувач ПК; Windows; 1C:Підприємство/Бухгалтерія версії 7,7 та 8,2; Інтернет; «МЕДок»; "Ліга: Закон"; Клієнт-банк; БОСС-кадровик зарплатаРекомендаціїОлена Миколаївна, ТОВ «Ріф», головний бухгалтер, т. 067 560-25-45Особисті якостіШукаю роботу в компанії, що стабільно розвивається, що працює в декількох видах діяльності, що постійно розвивається в сучасних економічних умовах. Мої позитивні якості: професіоналізм, комунікабельність, посидючість, навченість суміжних професій.
З вересня 2022 року пенсіонерка.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Бухгалтер
Кривий Ріг, Дистанційно

Заступник головного бухгалтера
Кривий Ріг

Главный бухгалтер
Кривий Ріг, Дистанційно

Бухгалтер
Кривий Ріг, Дистанційно

Бухгалтер
Кривий Ріг

Бухгалтер, економіст
18000 грн, Кривий Ріг

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: