Резюме від 28 квітня 2024 PRO

Ірина

Бухгалтер із заробітної плати

Вік:
40 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер по заробітній платі

з 11.2021 по 04.2024 (2 роки 5 місяців)
КП Покровська міська стоматологічна поліклініка Покровської міської ради в Донецькій області, Покровськ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Введення первинної документації в программу KBS(Комінтех). Нарахування та виплата заробітної плати (лікарняні, вітпускні, відрядження, компенсація при звільненні). Вигрузка списків в КлієнтБанк. Формування 5МО. Своєчасна подача звітності до ПФУ, Податкової, статистику та виконавчої служби. Ведення обліку медикаментів. Проведення інвентаризації.

Бухгалтер по заробітній платі

з 09.2019 по 12.2021 (2 роки 3 місяці)
КП Багатогалузеве комунальне пвдприємство Покровської міської ради в Донецькій області, Покровськ (Послуги для населення та бізнесу)

Ведення документообігу. Внесення первинних документів в програму BAS.Бухгалтерія. Своєчасне нарахування і виплата заробітної плати (лікарняні, відпустки, відрядження, компенсація, нічні, святкові, понаднормові) Формування та вигрузка списків до КлієнтБанку. Формування платіжних доручень. Ведення рахунків 661 Підготовка звітності для подачі в ПФУ, податкову, статистичні данні та виконавчу службу. Не одноразово була відзначена грамотою за високі досягнення в роботі.

Бухгалтер по заробітній платі

з 02.2014 по 07.2019 (5 років 5 місяців)
Відділ освіти Покровської міської ради в Донецькій області, Покровськ (Освіта, наука)

Нарахування заробітної плати та вигрузка списків в КлієнтБанк. Формування платіжних доручень. Підготовка звітності для подачі її до ПФУ та Податкової. Введення в програму Комінтех первинної документації. Проведення інвентаризації. Не одноразово була відзначена за високі досягнення та професійну майстерність.

Освіта

ТОВ Вищий навчальний заклад "Університет сучасних знань"

Облік і аудит, Київ
Вища, з 2013 по 2014 (1 рік)

Диплом Спеціаліста.

Вищий навчальний заклад Університет сучасних знань

Економіка та пвдприємництво/Облік і аудит, Київ
Вища, з 2010 по 2013 (3 роки)

Диплом бакалавра

Артемівський технікум залізничного транспорту

Бухгалтерський облік, Бахмут
Середня спеціальна, з 2008 по 2009 (1 рік)

Диплом молодшого спеціаліста

Знання і навички

Саморозвиток Нарахування зарплати Знання офісних програм Клієнт-Банк Досвід 10 років MS Excel M.E.Doc BAS Бухгалтерія Складання звітності 1ДФ Подання податкової звітності Комінтех 1С:Бухгалтерія Користувач 1С FREDO Звіт

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: