Резюме від 20 квітня 2024 Файл

Оксана

Менеджер проєктів

Вік:
30 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Прізвище, ім’я, по-батькові: Паньків Оксана Василівна
Дата народження: 10 березня, 1994 року
Домашня адреса: м. Тернопіль, вул. І. Блажкевич 6/ 110
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ОСВІТА:
• Закінчила Козівську Державну Українську гімназію ім. В. Герети з поглибленим вивченням іноземних мов в 2011 р.
• У 2016 році успішно завершила навчання в Тернопільському Національному Педагогічному Університеті ім. В. Гнатюка, факультет іноземних мов (англійська мова та література, німецька мова та зарубіжна література).
• У 2017 році пройшла курси диплому “C” Української Асоціації Футболу з підготовки тренерів дитячо-юнацького та аматорського футболу (термін підготовки – з 11.02.2017 по 31.07.2017 р.). Продовжила документи, ліцензію та свідоцтво, а також пройшла спеціальний курс підвищення кваліфікації з 27.03.2020 р. по 19.05.2020 р.
• У 2017 році пройшла навчально-тренувальний курс «Молодих арбітрів» організованих Асоціацією футболу тернопільської області та отримала офіційне право на проведення матчів регіональних змагань.
• У 2019 році (14 травня) отримала сертифікат волонтера масового футболу за програмою 11х11 чемпіонів, футбол заради розвитку молоді та регіонів.
• У 2019 році (з 15 по 18 лютого) була зарахована на перший курс, навчально-тренувальної програми, Національної школи футбольного арбітра, організованого Українською асоціацією футболу, м. Київ.
• Пройшла другий курс навчально-тренувальної програми, Національної школи футбольного арбітра, у 2021 році (з 18 по 21 лютого) та отримала право проводити матчі Всеукраїнських жіночих та дитячо-юнацьких змагань з футболу.
• Пройшла двохденний онлайн-вебінар футбольної підготовки дівчат віком 5-8 років (з 15 по 16 березня, 2020 року) за Міжнародною Програмою УЄФА при співпраці із компанією Дісней, та отримала сертифікат Лідера масового футболу.
• У 2022 році пройшла триденний підготовчий тренерський курс (з 1 по 3 жовтня), організований іспанською організацією – Фундацією Реал Мадриду, у м. Ірпінь, та отримала сертифікат підвищення тренерської кваліфікації міжнародного зразка.
• З 12 по 16 травня, 2023 року пройшла навчальні курси Волонтерів, організованих Молодіжним Центром Тернополя.

ДОСВІД РОБОТИ:
Навчальна практика:
• 2012 р. відповідальна за групу дітей в літньому оздоровчому таборі “Прибрежний” м. Херсон, с. Лазурне (3 місяці).
• 2014 р. – робота по само-найму – репетитор англійської мови (6 місяців).
Офіційне працевлаштування:
• 2016 р. – адміністратор-перекладач в Центрі мовних перекладів “ABC”.
• 2018 р. – адміністратор-перекладач Центру мовних перекладів “LinguaLand”.
• 2019 р. (вересень-січень) – почала волонтерську діяльність у ГО Епіцентр дітям, соціально-спортивній школі Фундації Реал Мадриду.
• 2019 р. (січень-липень) – отримала досвід роботи у сфері обслуговування, а саме працювала офіціанткою у п’ятизірковому готелі “Platinum Mountain Resort & SPA”, м. Шклярська Поремба, Польща.
• З 20 липня 2019 по 28 липня 2020 року працювала керівником зміни (адміністратором) на шведській лінії у п’ятизірковому готелі “Platinum Mountain”, м. Шклярська Поремба, Польща.
• З 01 вересня, 2020 року по 30 червня 2023 року – займала посаду тренера у соціально-спортивній школі Фундації Реал Мадриду.
• З 20 лютого, 2023 року працювала волонтером Штабу в Молодіжному Центрі Тернополя (на безоплатній основі).
• З 05 квітня, 2023 року, отримала підвищення до Тім-лідера Волонтерського штабу, Молодіжного Центру Тернополя (на безоплатній основі).

НАВИЧКИ ТА КВАЛІФІКАЦІЯ:
1) Адміністратор-перекладач в Центрі мовних перекладів “ABC”:
- організація роботи відділу перекладів та легалізації документів (планування роботи, підготовка та погодження документації, контроль виконання);
- прийом та надання консультацій клієнтам;
- супровід системи документообігу;
- досвід роботи з комп’ютером: операційні системи (Microsoft Office Word, Microsoft Office Excel, PhotoStudio 5.5, FineReader 7.0, Power Point).
2) Керівник зміни на шведській лінії у п’ятизірковому готелі “Platinum Mountain Resort & SPA”.
- розподілення обов’язків між працівниками готелю на робочій зміні (14-20 офіціантів у підпорядкуванні);
- контроль та супровід виконання роботи працівниками;
- вирішення можливих проблемних, конфліктних ситуацій з гостями готелю;
- співпраця з працівниками кухні;
- координація дій працівників у період після основної роботи, прибирання та підготовка залів до наступної роботи;
3) Тренер з футболу у ГО Епіцентр, соціально-спортивній школі Фундації Реал Мадриду. Відповідальна за систематичне проведення тренувань тактико-технічного змісту та спеціальних методологічних вимог для дітей віком: А категорія – 6-8 років, В категорія – 9-12 років, С категорія – 13-17 років. Також брала участь в організації та проведенні футбольних заходів: Турніру з батьками, Благодійного футбольного турніру для збору коштів військовим, щорічних проміжних футбольних турнірів для дітей мережі ССШ Реал Мадриду в Україні (Тернополі, Ірпені, Києві, Хмельницькому).
4) Тім-лідер Волонтерського Штабу, Молодіжного Центру Тернополя:
- організація роботи волонтерів Штабу (розподіл обов’язків та завдань для волонтерів штабу, встановлення часових рамок виконання роботи, постійний супровід та контроль виконаного об’єму роботи);
- організація проєктів та заходів спрямованих на збір коштів військовим ЗСУ;
- ведення перемовин та залучення партнерів для проведення заходів;
- взаємодія з учасниками команди SMM Молодіжного Центру Тернополя, з метою розробки постів, публікації інформації про події та звітності для інформаційних мереж;
- супровід формування звітної документації з партнерами та відділом фінансистів Молодіжного Центру Тернополя;
- відповідальна за контроль надходження партнерських внесків, зібраних коштів, придбання необхідних приладів та відправку військовим, а також звітність виконаної роботи.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Риси характеру: Швидко освоюю нову інформацію, відповідальна (іноді навіть занадто), активна, цілеспрямована, стресостійка, здібна у вирішенні конфліктних ситуацій, наполеглива, організована, комунікабельна. Прагну самовдосконалюватись.
Знання мов: Українська – рідна мова
Англійська – С1
Польська – на розмовному рівні
Професійні навички: - впевнена користувачка ПК (Microsoft Office Word, Microsoft
Office Excel, PhotoStudio 5.5, FineReader 7.0, Power Point);
- вміло користуюся офісною технікою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: