Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Тетяна

Юрист-господарник

Вік:
53 роки
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 05.2021 по нині (3 роки)
ТОВ "Центр білінгової підтримки", Кременчук (Послуги для населення та бізнесу)

ведення довідково-інформаційної роботи з питань законодавства і нормативних актів, застосовуючи технічні засоби, а також облік чинного законодавства та інших нормативних актів, робити позначки про їх скасування, зміни та доповнення. Підготовка висновків щодо правових питань, які виникають у діяльності підприємства, проектів нормативних актів, які надходять на відгук, а також у розробленні пропозицій для удосконалення діяльності підприємства в тому числі в аспекті безпеки харчових продуктів. Підготовка тендерної документації учасника в аукціонах (публічні закупівлі). Підготовка документації для участі у земельних торгах, участь у земельних торгах. Складання посадових інструкцій, штатних розписів, наказів по підприємству, наказів по кадровому переміщенню, позовних заяв, апеляцій, касаційних скарг, договорів, протоколів розбіжностей до них, юридичних довідок. Робота з контролюючими органами за всіма питаннями діяльності юридичної особи (супровід перевірок, зокрема Держпраці). Складання різного роду претензій, Складання статутів ТОВ, підготовка та складання різного роду протоколів (зміна учасників, директора, видів діяльності і тому подібне). Аналіз внутрішніх документів і господарських операцій суб'єкта підприємницької діяльності (фізичної або юридичної особи) на предмет відповідності чинному законодавству, приведення документів і операцій у відповідність до вимог законодавства. Складання і правовий аналіз всіх видів договорів, контрактів, угод, роз'яснення їх умов, юридичних наслідків і можливих ризиків їх висновку, оцінка підстав для розірвання. збирання документів для підготовки претензій та судових позовів; підготовка та подання позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, за необхідності здійснення представництва підприємства; брати участь у підготовці наказів, інструкцій, положень та інших документів підприємства, юридичних довідок і висновків з питань діяльності підприємства. Складання різного роду претензій, позовних заяв, апеляційних і касаційних скарг, відзивів, клопотань.

Юрисконсульт

з 08.2017 по 10.2020 (3 роки 2 місяці)
ТОВ "Кременчуцький хлібокомбінат", Кременчук (Харчова промисловість)

Обов’язки: ведення довідково-інформаційної роботи з питань законодавства і нормативних актів, застосовуючи технічні засоби, а також облік чинного законодавства та інших нормативних актів, робити позначки про їх скасування, зміни та доповнення. Підготовка висновків щодо правових питань, які виникають у діяльності підприємства, проектів нормативних актів, які надходять на відгук, а також у розробленні пропозицій для удосконалення діяльності підприємства в тому числі в аспекті безпеки харчових продуктів. Підготовка тендерної документації учасника в аукціонах (публічні закупівлі). Підготовка документації для участі у земельних торгах, участь у земельних торгах. Складання посадових інструкцій, штатних розписів, наказів по підприємству, наказів по кадровому переміщенню, позовних заяв, апеляцій, касаційних скарг, договорів, протоколів розбіжностей до них, юридичних довідок. Робота з контролюючими органами за всіма питаннями діяльності юридичної особи (супровід перевірок, зокрема Держпраці). Складання різного роду претензій, Складання статутів ТОВ, підготовка та складання різного роду протоколів (зміна учасників, директора, видів діяльності і тому подібне). Аналіз внутрішніх документів і господарських операцій суб'єкта підприємницької діяльності (фізичної або юридичної особи) на предмет відповідності чинному законодавству, приведення документів і операцій у відповідність до вимог законодавства. Складання і правовий аналіз всіх видів договорів, контрактів, угод, роз'яснення їх умов, юридичних наслідків і можливих ризиків їх висновку, оцінка підстав для розірвання.

Юрисконсульт

з 08.2015 по 07.2017 (1 рік 11 місяців)
ТОВ «Ланк», м. Кременчук, Кременчук (Автобізнес та автосервіс)

ведення довідково-інформаційної роботи з питань законодавства і нормативних актів, застосовуючи технічні засоби, а також облік чинного законодавства та інших нормативних актів, робити позначки про їх скасування, зміни та доповнення. Брати участь у підготовці висновків щодо правових питань, які виникають у діяльності підприємства, проектів нормативних актів, які надходять на відгук, а також у розробленні пропозицій для удосконалення діяльності підприємства. Складання посадових інструкцій, штатних розписів, наказів по підприємству, наказів по кадровому переміщенню, позовних заяв, апеляцій, касаційних скарг, договорів, протоколів розбіжностей до них, юридичних довідок. Робота з контролюючими органами за всіма питаннями діяльності юридичної особи (супровід перевірок). Спори з податковою інспекцією, іншими контролюючими органами (оскарження їх рішень в адміністративному та судовому порядку, участь у судовому процесі). Складання різного роду претензій, позовних заяв, апеляційних і касаційних скарг, відзивів, клопотань. Складання статутів ТОВ, ПАТ, ПрАТ, підготовка та складання різного роду протоколів, зміна учасників, директора, видів діяльності і тому подібне). Аналіз внутрішніх документів і господарських операцій суб'єкта підприємницької діяльності (фізичної або юридичної особи) на предмет відповідності чинному законодавству, приведення документів і операцій у відповідність до вимог законодавства. Складання і правовий аналіз всіх видів договорів, контрактів, угод, роз'яснення їх умов, юридичних наслідків і можливих ризиків їх висновку, оцінка підстав для розірвання.

Юрисконсульт

з 03.2008 по 07.2015 (7 років 4 місяці)
ПрАТ "Страхова компанія "Партнер", Кременчук (Фінанси, банки, страхування)

Обов’язки: збирання документів для підготовки претензій та судових позовів; підготовка та подання позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, за необхідності здійснення представництва підприємства; брати участь у підготовці наказів, інструкцій, положень та інших документів підприємства, юридичних довідок і висновків з питань діяльності підприємства. Складання різного роду претензій, позовних заяв, апеляційних і касаційних скарг, відзивів, клопотань. Юридичний супровід підприємства у справах про банкрутство (участь у підготовчому та судовому процесі). Юридичний супровід ліквідації підприємства за рішенням власника.

Освіта

МАУП (Міжрегіональна Академія Управління Персоналом)

Правознавство, Кременчук
Вища, з 2008 по 2010 (2 роки)

Спеціалізація: господарське та трудове право

Знання і навички

Стресостійкість ЛІГА:ЗАКОН Користувач ПК Знання законодавства України MS Word Користувач Internet MS Excel Користувач 1С Аналіз компаній на YouControl Знання правових баз даних MS Office MS Outlook Outlook Express

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: