Резюме від 22 квітня 2024

Олександр

Водій на власному авто

Вік:
29 років
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ЧНУ

Будівництво, архітектура
Вища, з 2014 по 2017 (3 роки)

Знання і навички

Адаптивність Управління персоналом Управлінські навички Організація внутрішніх перевезень Самостійне прийняття рішень Комунікабельність Водійські права кат. B Водійські права кат. C Знання доріг міста Уважність Пунктуальність

Додаткова інформація

Досвідчений водій з більш ніж 11-річним стажем, спеціалізуюсь на пасажирських перевезеннях для готелів та бізнесів. Відомий своєю надійністю, пунктуальністю, комфортом та високим рівнем сервісу. Ефективно керую автомобілем Volkswagen passat b8 highline variant 2016 року чорного кольору в повній комплектації з чорним шкіряним салоном та панорамним дахом, забезпечуючи безпечний та зручний трансфер для моїх пасажирів. Маю високу орієнтацію на клієнта, відмінні комунікаційні навички та здатність працювати в умовах обмеженого часу. Готовий забезпечити перевезення на вищому рівні, відповідаючи на всі потреби та очікування клієнтів.

Gmail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: