Резюме від 23 квітня 2024 Файл

Олександра

Лікар-психолог

Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ОЛЕКСАНДРА НІКОЛАЄВА
🏠 Київ ☎. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Лікар-психолог з практичним досвідом понад 10 років. Спеціаліст по роботі з травматичним досвідом, ПТСР, гострою реакцією на стрес, розладами сну та сновидінь, депресією, тривожними розладами, когнітивними порушеннями. Постійно вдосконалюю свої знання та розширюю практичні можливості. Маю міжнародні сертифікації в різних психологічних напрямках та методах. Розпочала наукову роботу. Отримую спеціалізацію "Психіатрія". Маю управлінський досвід, відповідальна, комунікабельна, врівноважена, креативна.
ДОСВІД РОБОТИ
Лікар-психолог, психотерапевтлип 2023 - квіт 2024
МВС України, Київ
На даній посаді надаю психологічну допомогу військовослужбовцям, їх родинам. Проводжу індивідуальні та групові інтервенції, створюю програми психологічної реабілітації та стабілізації.
Проводжу профілактику вигорання медичному колективу.
Заступник начальника з медичних питань "Медичного реабілітаційного центру МВС України" лис 2020 - вер 2022 МВС України, Київ
Організація реабілітаційного процесу військових з різних підрозділів МВС, менеджмент медичного процесу, управління колективом, співпраця з фондом НАТО в Україні, створення програм і протоколів реабілітаційного процесу.
Психолог аналітиксіч 2017 - лис 2020
ДСНС України, Київ
Робота в діагностичній лабораторії, що направлена на діагностику рівня стресу співробітників, які виконують небезпечні для життя та здоров'я види робіт. Надання консультативної психологічної допомоги. Робота з поліграфом. Дослідження корпоративного потенціалу команди.
Лікар-психологсіч 2016 - січ 2017
КМК ШВЛ Богатирська 32, Київ
Надавала консультативні та терапевтичні послуги дітям та їх родинам за програмою "Клініка дружня до молоді" UNICEF, проводила профілактично-навчальні заняття по школах Оболонського району м. Києва для запобігання поширення насильства та агресії в родинах, зниження рівня аддективної поведінки серед молоді та школярів.
ОСВІТА І КВАЛІФІКАЦІЇ
спеціаліствер 2004 - тра 2012
Національний медичний університет ім.О.О.Богомольця в місті Києві, Київ
Закінчила медико-психологічний факультет за спеціальністю лікар-психолог. Спеціалізація
"Медична психологія" .
Сертифікація в ІТС, СЕТА US AID, ДНК-травми, тощо.
У 2020 році підвищила кваліфікацію до Лікар ІІ категорії у Національній військовій Медичній Академії. Отримала спеціалізацію " Управління закладом охорони здоров'я".
Здобувач Phd, НМУ ім.О.О. Богомольця кафедра медичної психології, психосоматичної медицини та психотерапії.
ІНТЕРЕСИ
Пишу картини олійною фарбою, люблю подорожувати і вивчати іноземні мови.
НАВИЧКИ
Впевнений користувач ПК Середній рівень
Англійська мова рівня С1
Італійська мова рівня В2
Польська мова рівня В2

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: