Резюме від 30 квітня 2024 PRO

Ілля

Видеомонтажер

Вік:
22 роки
Місто проживання:
Миколаїв
Готовий працювати:
Київ, Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Відеомонтажер

з 09.2023 по нині (8 місяців)
Leads Hub, Миколаїв (Маркетинг, реклама, PR)

Монтаж відео. Моя мета була створити відео, яке зацікавить і залучить нових відвідувачів до казино через TikTok. Створюю 400 відео щодня.

Відеомонтажер

з 10.2021 по нині (2 роки 7 місяців)
Youtube, Миколаїв (Приватні особи)

У мене є власний канал на YouTube, який присвячений розважальній грі CS:GO . На моєму каналі ви знайдете як тривалі відео, так і короткі ролики(shorts) , що охоплюють різні аспекти цієї захоплюючої гри. Деякі з моїх коротких відео здобули популярність, набравши понад 1 мільйон переглядів, що свідчить про їхню привабливість для аудиторії.Крім того, я володію навичками монтажу та створення прев'ю, які допомагають зробити мої відео цікавими та привабливими для глядачів. Мій канал - це місце, де любителі CS:GO можуть знайти цікавий та розважальний контент, щоб насолоджуватися світом цієї улюбленої гри разом зі мною.

https://www.youtube.com/channel/UCDznZhiWdbQV5imH3oFJ0Yw

Освіта

Чорноморський національний університет імені Петра Могили

Менеджмент, Миколаїв
Вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Знання і навички

Неконфліктність Відеомонтаж Креативність Adobe Premiere Pro Adobe Photoshop Adobe After Effects Аналітичне мислення Комунікабельність Творчий підхід Застосування штучного інтелекту Пунктуальність Уміння швидко засвоювати нову інформацію Швидкий набір тексту Самостійність Здатність до навчання Висока працездатність Бажання вчитися і розвиватися Уміння аналізувати YouTube Studio Публікація відео в TikTok TikTok Ads Створення Reels Shorts

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

1.Креативність: Здатність генерувати унікальні ідеї та створювати оригінальний контент, який привертає увагу глядачів.
2Аналітичні навички: Здатність аналізувати результати відеоконтенту та впроваджувати стратегії для залучення більшої аудиторії.
3.Комунікативність: Вміння ефективно спілкуватися,впроваджувати пропозиції та коментарі в процес створення контенту.
4.Технічна кваліфікація: Володіння навичками роботи з різними програмами та обладнанням для забезпечення найкращих результатів у створенні відеоконтенту.Успішно володію такими програмами, як Premiere Pro, Adobe Media Encoder, After Effects і Photoshop, що дозволяє мені створювати якісний та привабливий контент для аудиторії.
5.Творчий підхід до завдань: Мої унікальні ідеї дозволяють створювати контент який привертає увагу.
6.Стресостійкість: Здатність ефективно працювати під час напружених ситуацій та виконувати завдання в строк навіть у важких умовах.
7.Постійне самовдосконалення: Бажання постійно вдосконалювати свої навички та вивчати нові технології та методи роботи для досягнення кращих результатів у сфері відеопродукції.
8.Знайомство з штучним інтелектом: Вмію користуватися існуючими інструментами штучного інтелекту для аналізу даних та автоматизації процесів у відеопродакшені.
9.ГОТОВИЙ ДЛЯ ВИКОНАННЯ БУДЬ ЯКОГО ТЗ.
tg- @jjjoik

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: