Резюме від 31 травня 2024 PRO

Володимир

Бариста, 19 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бариста

з 07.2023 по 04.2024 (9 місяців)
Good Coffee (Готельно-ресторанний бізнес)

Член бригади ресторану

з 03.2020 по 11.2021 (1 рік 8 місяців)
Домінос Піца Юкрейн, ТОВ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Київський університет культури.

Журналістика, Київ
Незакінчена вища, з 2020 по 2024 (4 роки)

Знання і навички

Уважність Здатність до навчання Привітність Приготування кавових напоїв Доброзичливість Приготування коктейлів Адаптивність Poster Лате-арт Інвентаризація Контроль залишків

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Я щиро захоплений світом кави, і для мене кожен день - це нова можливість дослідити його глибини та багатство смаків. Моя улюблена кава - це Кенія, яку я готую під фільтр. Те що треба після запари.

Хоча досвід роботи бариста у мене порівняно невеликий (9 місяців у МАФі на олімпійській з великим потоком людей та трохи практики у кав'ярнях 3-ої хвилі), я постійно прагну до самовдосконалення. Моя мета - навчитися майстерно малювати лате-арт, щоб дарувати людям не лише смачну, але й красиву каву.

Серед моїх сильних сторін я б виділив логічне мислення та вміння знаходити спільну мову з людьми. Я завжди прагну до того, щоб кожен клієнт отримав максимум задоволення від відвідування кав'ярні.

Звичайно, як і у всіх, у мене є й слабкі сторони. До них належать неуважність та не завжди охайна робота. Проте я постійно працюю над собою, щоб усунути ці недоліки.

Моя мрія - відкрити власну кав'ярню, де я зможу поділитися з людьми своєю любов'ю до кави, створити затишну атмосферу та дарувати їм не лише смачні напої, але й приємні емоції.

Я впевнений, що мої знання, ентузіазм та щире ставлення до людей стануть цінним активом для вашої команди.

P.S. Хоча я не можу запропонувати вам кав'ярню з блекджеком та Арестовичами, я можу гарантувати, що у моїй каві завжди буде трішки магії та щирої любові до своєї справи!

Схожі кандидати

Бариста
Київ

Бариста
Київ

Бариста
Київ

Бар-менеджер, бармен, администратор
25000 грн, Київ, Одеса , ще 2 міста

Бариста
15000 грн, Київ

Бариста
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: