Резюме від 2 травня 2024 Файл

Олександр

Юрисконсульт

Вік:
32 роки
Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Іваніцький Олександр Леонідович

Вік: 32 рік
Місце народження: Київська обл., м. Біла Церква
Місце проживання: м. Біла Церква
Сімейний стан: одружений
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:

- з 2009 по 2012 навчався в Економіко-Правовому технікуму при Міжрегіональній Академія Управління персоналом. Отримав кваліфікацію молодший спеціаліст за напрямом підготовки «Правознавство»
- з 2012 по 2015 роки навчався в Міжрегіональній Академія Управління персоналом. Отримав вищу освіту за напрямом підготовки «Правоохоронна діяльність» та здобув спеціалізацію (Безпека діяльності організацій та установ)
- з 2018 по 2021 роки навчався в Міжрегіональній Академії Управління персоналом. Отримав вищу освіту за напрямом підготовки «Публічне управління та адміністрування».

Досвід роботи:

• З 29.05.2013 по 15.06.2015 перебував на посаді головного спеціаліста відділу здійснення державного контролю за додержанням земельного законодавства та оперативного реагування Управління з контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства у Київській області.
• З 16.06.2015 по 16.07.2016 головний спеціаліст відділу контролю за благоустроєм Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.
• З 08.07.2017 по 30.07.2021 головний спеціаліст відділу контролю за використанням та охороною земель у Білоцерківському, Богуславському, Володарському, Кагарлицькому, Миронівському, Рокитнянському, Сквирському, Ставищенському, Таращанському, Тетіївському, Фастівському районах та м. Біла Церква Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Київській області.

- З 02.08. 2021 по теперішній час начальник відділу будівництва, земельних відносин та ЖКГ Маловільшанської сільської ради

Додаткова інформація
• приймав участь в навчальному тренінгу «Фінансування і залучення інвестиції в аграрний сектор, державна підтримка в сільському господарстві», який був проведений в рамках проєкту Німецько-український агрополітичний діалог у співпраці з Всеукраїнською асоціацією громад та Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України та після закінчення тренінгу було вручено відповідний диплом.
• приймав участь в навчальному тренінгу «Діалог та медіація: Шлях до порозуміння» який було проведено ГО «Prometheus» та отримано відповідний сертифікат.
• пройшов базовий курс із цифрової грамотності «Особливості кібергігієни» який було проведено НАДС.
• За період служби в державних структурах на займаних посадах зарекомендував себе як професійно грамотний, підготовлений працівник.
• Наявність посвідчення водія категорії «В»;
• Практичний досвід написання документації, а саме: заяв, скарг, клопотань тощо;
• Упевнений користувач ПК;
• Знання правових баз: «Нормативні акти України», «Законодавство України» та орієнтування в чинному законодавстві України.

Особисті якості: відповідальний, комунікабельний, стресостійкий, цілеспрямований, швидко навчаюся.

Схожі кандидати

Юрисконсульт, керівник, заступник керівника
Біла Церква, Київ

Юрист
Біла Церква

Юрист
Біла Церква

Юрист
Біла Церква

Керівник, адміністратор, помічник юриста
Біла Церква

Юрист
Біла Церква

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: