Резюме від 3 травня 2024 Файл

Юлія

Архіваріус

Вік:
30 років
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

​ БРАТЧІКОВА ЮЛІЯ КОСТЯНТИНІВНА
Дата народження: 22.10.1993 р.
Місце проживання: м. Запоріжжя, Вознесенівський район, пр. Соборний 167, кв. 39, 69001
​ Контактна інформація:
моб.тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: отримання посади Психолог (або професії творчого напрямку).
Освіта: повна вища.

З 01.09.2012 по 30.06.2016 р. навчалася у Вищому навчальному приватному закладі «Дніпровський гуманітарний університет» на спеціальності 053 «Психологія» (денна форма навчання), отримала диплом бакалавра (з відзнакою) з психології.

З 01.09.2016 по 01.03.2018 навчалася у Вищому навчальному приватному закладі «Дніпровський гуманітарний університет» на спеціальності 053 «Психологія» (денна форма навчання), отримала диплом магістра (з відзнакою) з психології.

​ Досвід роботи:

З 23.10.2023 і до сьогодні працюю у «Запорізькому національному університеті» на посаді провідного фахівця відділу діловодства та архіву (приймання кореспонденції в паперовому та електронному вигляді, реєстрація листів, розсилання листів по структурним підрозділам).

З 01.03.2023 по 08.09.2023 працювала у «Запорізькому національному університеті» на посаді фахівця 1 категорії відділу діловодства та архіву (виготовлення та видача архівних довідок, робота в архіві університету, консультація та вирішення питань громадян у запитах щодо архівних справ і виготовленні документів).

З 22.11.2021 по 02.01.2023 працювала у Вищому навчальному приватному закладі «Дніпровський гуманітарний університет» на посаді методиста у навчально-методичному відділі (формування та збереження особових справ здобувачів вищої освіти; контроль своєчасного оформлення документів під час зарахування, поновлення, переведення здобувачів вищої освіти; виготовлення та видача архівних довідок та довідок про навчання).

З 01.09.2022 по 02.01.2023 працювала у Вищому навчальному приватному закладі «Дніпровський гуманітарний університет» за внутрішнім суміщенням на посаді фахівця відділу кадрів (робота з документами по структурним підрозділам, робота в архіві університету).

З 23.08.2021 по 27.08.2021 проходила тижневе навчання у компанії «AlfaFox» («Ruichi Group Limited») на посаду менеджер по роботі з клієнтами (приймання вхідних реєстрацій клієнтів, первинна консультація, презентація застосунку та його послуг, залучення до співробітництва).

З 17.11.2017 по 28.07.2021 працювала у Вищому навчальному приватному закладі «Дніпровський гуманітарний університет» на посаді секретаря відділу кадрів (здійснення (особисто та по телефону) прийомів відвідувачів до ректора, здійснення приймання та відправлення листів у паперовому та електронному вигляді, а також реєстрація цих листів у журналах, реєстрація наказів по студентам, робота з договорами про навчання та надання платних освітніх послуг; працювала у Приймальній комісії університету).

З 01.10.2020 по 01.02.2021 працювала у Вищому навчальному приватному закладі «Дніпровський гуманітарний університет» на посаді адміністратора бази ЄДЕБО у навчально-методичному відділі (внесення всіх необхідних даних по студентам до спеціальної комп’ютерної програми).

З 17.10.2019 по 30.06.2020 працювала у Вищому навчальному приватному закладі «Дніпровський гуманітарний університет» на посаді викладача на кафедрі педагогічної психології (викладання дисципліни «Психологія особистості»: проведення лекційних та семінарських занять).

З 17.04.2019 по 17.10.2019 працювала у Вищому навчальному приватному закладі «Дніпровський гуманітарний університет» на посаді інспектора документального забезпечення (робота в архіві університету: оформлення справ по студентам, структурування справ по відділам, рокам і т.п.).

У сфері психології я ніколи не працювала. Але, швидко вчуся новому та вірю, що саме професія за спеціальністю (або професія творчого напрямку) буде для мене флагманом для розкриття себе як особистості, прояву своїх знань, вмінь та прояву свого потенціалу.
Знання мов: знання української та російської мов – вільно.

Навички роботи з ПК: гарне володіння ПК, Internet та достатньо впевнений користувач пакету Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) та оргтехніки.

​ Додаткова інформація:

сімейний стан – незаміжня
медична книжка – є
водійські права – немає
особисте авто – немає

Інтереси: малювання та змалювання, написання віршів, написання текстів до пісень, вишивання гладдю, фотографування (природа, тварини), японське модульне оригамі, збирання пазлів.

Особисті якості: пунктуальність, ввічливість, акуратність, відповідальність, креативний підхід до роботи, почуття гумору, швидко навчаюсь новому, вмію працювати як самостійно, так і в команді, націлена на результат.

Розглянувши моє резюме, та обравши мою кандидатуру як гідну до співпраці, буду дуже вдячна, якщо Ви мені зателефонуєте: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Дякую за увагу! Мирного неба Вам!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Діловод, секретар, оператор ПК
Запоріжжя

Діловод, помічник
12000 грн, Запоріжжя, Дистанційно

Діловод
20000 грн, Запоріжжя

Діловод
Запоріжжя

Діловод, завідувач складу
Запоріжжя, Дніпро, Харків

Специалист, деловод, инспектор
Запоріжжя

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: